2015 kamp bij Vierhoeven

 Kamp2014_groepKamp2014_trainingKamp2014_doek Het is weer zover:
.
Je kunt je aanmelden voor het kamp Vierhoeven dat dit jaar wordt gehouden van 25 t/m 30 Oktober
.
In 2014 is OTC de Warande met een groep van zo’n 30 jeugdleden voor de tweede keer op kamp naar Vierhoeven in Roosendaal gegaan om daar deel te nemen aan het open jeugdtoernooi.
Naast het wedstrijden spelen worden er door ons, de Warande trainers en de organisatie nog de nodige andere zaken georganiseerd.
In combinatie met de gezelligheid van het gezamenlijke leven in het scoutinggebouw op loopafstand van het tennispark was het kamp in 2014 het top evenement voor de Warande jeugd.
.
Activiteiten tijdens het toernooi
Tijdens het toernooi zal de organisatie allerhande leuke activiteiten organiseren. Bijvoorbeeld

 • Dagelijks een ochtend training onder leiding van TMO of TSTK
 • Twee avond activiteiten
 • Barbecue
 • Loterij op zondag
 • Dagjournaal

.
Scouting gebouw
Het scouting gebouw ligt op loopafstand van het tennispark. HIER kun je meer info vinden over scouting Baden-Powel. Het gebouw beschikt oa over:

 • Drie separate grote slaapzalen
 • Warm en koud stromend water
 • Douche
 • Gescheiden toiletten
 • Ruime wasgelegenheid
 • Invalide toilet
 • Ruime keuken
 • Verwarming
 • Koelkast
 • Groot grasveld

Het gebouw kent GEEN internet verbinding.
.
Volgorde van toelating
De aanmeldingen voor het kamp zullen in de volgende volgorde toegelaten worden:
Eerst:
Groep 1    De deelnemers aan het Jeugd Opleidings Plan van de Warande. (deze gaan altijd mee voor de volle kampweek)

Vervolgens:
Groep 2    Deelnemers aan het kamp van 2014 krijgen als tweede de kans om deel te nemen

Daarna voor zover plaatsen over zijn:
Groep 3    Deelnemers aan de Groene of Gele voorjaarskompetitie 2015. Als er binnen deze Groep 3 meer aanmeldingen zijn dan plaatsen beschikbaar zal er op 13 September om 17:00 een loting plaatsvinden in het klubhuis.
Daarna voor zover plaatsen over zijn:
Groep 4    Warande Jeugdleden die dit jaar 10 jaar of ouder worden. Het maakt hierbij niet uit of je Groene of Gele voorjaarskompetitie voor de warande hebt gespeeld. Als er binnen deze Groep 4 meer aanmeldingen zijn dan plaatsen beschikbaar zal er op 13 September om 17:00 een loting plaatsvinden in het klubhuis.
.
Mini kamp voor Rode en Oranje jeugdleden
Aanmelden voor de volle kampweek is niet mogelijk voor de jongste jeugd (tot 10 jaar). Omdat we ook voor deze groep iets willen organiseren wordt er tijdens de kampweek aan 10 Rood/Oranje jeugdleden plaats geboden voor de volgende Minikamp optie:

deelname bij Vierhoeven aan het Rode Event op woensdag, Overnachting van woensdag op donderdag, deelname aan het Oranje Event op donderdag en vervolgens weer naar huis. Indien gewenst zijn deze kinderen ook tijdens de prijsuitreiking (incl ‘altijd prijs’ loterij) op zondag weer zeer welkom

Als er voor het mini kamp meer aanmeldingen zijn dan plaatsen beschikbaar zal er op 13 September om 17:00 een loting plaatsvinden in het klubhuis.
.
Begeleiding
Elke nacht willen we minimaal 3 ouders hebben die blijven slapen, overdag willen we ook 3 ouders als begeleider hebben (van 08:30 tot 17:00), elke avond zoeken we 2 ouders die zorg dragen voor de warme avond maaltijd.
Als deelnemer van het kamp voor de hele week moet je voor één volwassen ouder zorgen die één nacht als begeleider blijft slapen, één dag als begeleider aanwezig is of die als kook ploeg lid optreedt om op een avond voor de maaltijd te zorgen. Dit hoeft niet per se je eigen vader of moeder te zijn maar mag ook iemand anders zijn (bv een vader of moeder van een van de andere jeugdleden die meegaat).
.
Tijdsduur
Het kamp zal duren van de aankomst in de middag van Zondag 25 Oktober tot en met het ophalen op Vrijdag 30 Oktober.
Als deelnemer word je nog geïnformeerd over alle nadere praktische zaken als de spullen die je bij je moet hebben.
We gaan er vanuit dat alle deelnemers van het kamp op de finale Zondag naar Vierhoeven komen om gezamenlijk de prijsuitreiking en daarmee de afsluiting van het toernooi en de kampweek mee te maken.
.
Inschrijven in het toernooi
Je moet zelf inschrijven voor het toernooi. Op de website van Vierhoeven vindt je verdere info over het toernooi en de klub. Je kunt HIER inschrijven.

Onderdeel van de kampkosten voor de hele week is het inschrijfgeld voor drie onderdelen. Schrijf dan ook echt in om te zorgen dat je zoveel mogelijk kunt spelen.
.
Kosten
De kosten voor Groep 1 worden door de Warande als onderdeel van het JOP vergoed. Groep 2, 3 en 4 deelnemers betalen voor de week een bijdrage van € 130 (inbegrepen: 5 overnachtingen, maaltijden, toernooi inschrijving (3 onderdelen), activiteiten, origineel kampvest).
De kosten voor het Mini kamp van één nacht zijn € 40 (inbegrepen: 1 overnachting, maaltijden, toernooi inschrijving rood/oranje, kampvest).

Het verschuldigde bedrag moet door de deelnemers voor 20 September zijn overgemaakt op rekeningnummer NL34RABO0139969764 tnv OTC de Warande JC. Mocht je betaling niet binnen die tijd ontvangen zijn, behouden we ons het recht voor om je plaats aan een andere deelnemer toe te kennen.
.
Aanmelden
Je kunt je met het onderstaande formulier aanmelden voor het kamp tot en met 12 September 2015. Uiterlijk weet je dan na een eventuele loting op 13 September of je deel kunt nemen.

Inschrijven voor het toernooi moet je zelf doen !!
.
Vragen ?
Mocht je nog vragen hebben stuur deze dan naar Warande Jeugdcommissie

We zullen je antwoord geven en indien handig de toelichting hier ook aanpassen.
.
Jeugdcommissie OTC De Warande

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
,
Vorig bericht
Tossgroep huldigt Bep
Volgend bericht
Warande trainers hebben nu ook VOG

Gerelateerde berichten