Alarm

Alarm
Jaarlijks geven we ruim 2000 euro uit door onjuist openen en afsluiten van de bar. Dit kan voorkomen worden!Loop niet onder een rolluik door als deze nog niet helemaal omhoog is.

VÓÓR het laten zakken van de rolluiken EERST controleren of er geen barkruk, tennistas, stoel of iets dergelijks onder het rolluik staat, check dit beneden én boven!

Tevens dienen alle deuren (ook de deur naar het terras boven) gesloten te zijn. (kruk wijst naar voren), controleer dit.

Na het laten zakken van de rolluiken, controleren of ze inderdaad naar beneden zijn.

Indien je deze procedure niet volgt en de bewakingsdienst moet langskomen (40 euro!), zullen wij deze kosten bij je in rekening te brengen.

Voor vragen kun je contact opnemen met de barcoördinator op 06 24936516

Bar, Park
Vorig bericht
Ouder kind toernooi 2015
Volgend bericht
Clubtoernooi 2015

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder