Toelichting Alles-in-1 voor de jeugd

De uitgangspunten en voorwaarden van Tennis Alles-in-1 voor de jeugd bij OTC De Warande zijn als volgt:

 • Alles-in-1 is beschikbaar bij OTC De Warande voor de jeugd t/m 17 jaar met ingang van 1 April 2019. Je moet van te voren zijn ingeschreven als lid van de vereniging.
 • De pakket prijs is afhankelijk van de leeftijd en speelniveau (rood/oranje/groen/geel) vanwege het huidig verschil in lidmaatschap contributie en kosten van competitie voor deze groepen. 
 • Bij keuze van het pakket is de betaling van het pakket per half jaar voor een totaal van 6x het maandbedrag vooraf aan de vereniging volgens factuur. De vereniging kan het lidmaatschap geld voor het jaar apart factureren. In dat geval zal het lidmaatschap bedrag voor het half jaar in mindering worden gebracht op de pakket factuur. 
 • Pakket prijs is een all-in prijs, waardoor geen aparte betalingen nodig zijn voor de activiteiten die in het pakket zitten. Deelname aan de activiteiten van het pakket is automatisch (wel opgeven voor competities) , maar je bent vrij om je af te melden zolang dit tijdig gebeurt via email of website van de vereniging. Bij afmelding voor een van de onderdelen of als een activiteit vanwege gegronde reden niet door kan gaan, krijg je geen geld terug.
 • Tijdens het geldig half jaar van pakket word je (indien opgegeven) ingedeeld voor de volgende jeugd district competitie periode (in zomer voor de najaars-competitie, in winter voor voorjaars-competitie). Je kunt met een website formulier afmelden of voorkeuren doorgeven voor een team indeling en competitie vorm. De jeugdcommissie verzorgt in overleg met de trainers van de tennisschool de indeling van de teams van de jeugdteams, waarbij zover mogelijk rekening wordt gehouden met de voorkeuren. Bij deelname aan de landelijke of andere competitie dan de district competitievorm is een meerprijs boven op het gekozen alles-in-1 pakket van toepassing.
 • Tennis clubactiviteiten worden aangekondigd en uitgevoerd via de jaarkalender zoals weergegeven op de website and KNLTB Club App. Bij het alles-in-1 pakket zit inschrijving voor een activiteit (zoals clubkampioenschappen) per half jaar automatisch inbegrepen zoals op de jaarkalender aangegeven.
 • De clubactiviteiten worden georganiseerd door team Jeugd in samenwerking met ouders. Bij onvoldoende deelnemers of bij slecht weer kunnen activiteiten worden afgelast.
 • De tennislessen van het alles-in-1 plus pakket worden verzorgd door tennisschool Vitasports. Voor tennisles moet je  hier inschrijven bij Vitasports met voorkeur en beschikbaarheid voor de training. Hierbij kun je kiezen voor een kleinere trainingsgroep dan de standaard tennisles die onderdeel is van het pakket voor een meerprijs. De betaling vindt plaats via OTC De Warande. De les voorwaarden van Vitasports zijn van toepassing. OTC De Warande is niet aansprakelijk voor de levering van de lessen.
 • Wijziging van pakket is per half jaar mogelijk, voor de volgende 6 maanden per 1 april of 1 oktober . Aanmelding of wijziging van pakket moet minimaal 1 maand voor de start van de periode (dus voor 1 maart en 1 september) worden doorgegeven via het website formulier. Als geen wijziging is doorgegeven, wordt het huidige pakket automatisch verlengd. Als een pakket wordt opgezegd, loopt het lidmaatschap gewoon door.
 • Nieuwe leden van de vereniging kunnen ook tijdens een half jaar instromen in het basispakket. Het pluspakket kan alleen gekozen worden tot minimaal 1 maand voorafgaande aan het de volgende half jaar.
 • Bij opzegging van het lidmaatschap tijdens de looptijd van het pakket, krijg je geen geld terug en loopt het lidmaatschap door tot einde pakket. Dit kan het geval zijn als je voor 1 december je lidmaatschap opzegt, maar wel een pakket hebt dat doorloopt tot 1 april van het volgende jaar.
 • Het lidmaatschap met een alles-in-een pakket is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden.
 • Het pakket is exclusief consumpties, deelname aan open (KNLTB) toernooien en tenniskamp.

Voor vragen kun je terecht bij de jeugdcommissie

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?