Alles-in-1 voor de jeugd

Wat is Alles-in-1 bij OTC De Warande?

Met Alles-in-1  maken we het leuker voor de jeugd en gemakkelijker voor ouders! Kinderen komen meer op de club, spelen vaker wedstrijdjes, krijgen meer en meer een band met vriendjes en het verenigingsleven. √Čn alles in 1 is ook nog eens voordelig!

Hoe vaker je komt sporten, hoe leuker het wordt!

In navolging van het succes bij een aantal andere clubs en aanbevolen door de KNLTB bieden we Alles-in-1 (tennis & padel) aan voor de jeugd t/m 17 jaar in samenwerking met Vitasports. 

Informatie over de uitgangspunten en voorwaarden voor Alles-in-1 jeugd vind je hier

Wat zijn voordelen van Alles-in-1 voor de jeugd bij OTC De Warande?

  • Je neemt automatisch deel aan competitie & wedstrijdjes. We vinden het wel fijn als je aanmeldt voor de competitie, dat is gemakkelijk bij het maken van een indeling. Verder hoef je niet aan te melden, maar kan je wel afmelden.
  • Je kunt vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan een extra speelmoment per week (speltactics) onder begeleiding van een trainer. De kosten voor dit extra speelmoment onder begeleiding van een trainer worden gedragen door de club.
  • Inschrijving en betaling is in een keer per half jaar voor alle activiteiten (behalve lidmaatschap & training) in het pakket. De betaling voor het lidmaatschap vindt voorlopig nog apart plaats per jaar.
  • Je hoort bij een team en staat met meer lol op de baan.

 

 

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

Menu