Informatie Algemene Ledenvergadering 12 mei 2020

Conform onze statuten  hebben we op 12 mei 2020 een ALV gepland, waarin onder andere goedkeuring wordt gevraagd voor de jaarrekening 2019. Deze goedkeuring zou binnen zes maanden na afloop van het afgelopen boekjaar moeten plaatsvinden. Maar door de huidige overheidsmaatregelen wegens corona, kan deze ALV in de huidige vorm niet doorgaan.

Tot nu toe was het advies gericht op het zo veel mogelijk handelen binnen de regels, die nu in de wet staan. Dat zorgt voor een erg beperkt aantal opties en praktische problemen. De overheid heeft dit ook onderkend. Daarom ligt er op dit moment een voorstel bij de Tweede Kamer voor een spoedwet, die een aantal goede opties gaat bieden voor de verenigingen rondom de ALV, waarbij de ALV OF volledig digitaal gaat plaats vinden OF uitgesteld gaat worden.

Wij volgen als vereniging het advies om te wachten tot de spoedwet in werking is getreden en maken dan een keuze tussen de opties, die de spoedwet biedt. De verwachting is namelijk dat de spoedwet over niet al te lange tijd in werking zal gaan treden (enkele weken maximaal).

We houden je op de hoogte.

Vriendelijke groet,

Bestuur OTC De Warande

Vorig bericht
Open Dag Zondag 22 maart van 11.00 tot 16.00 uur afgelast
Volgend bericht
Korte termijn maatregelen m.i.v. 24 april 2023

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.