Axicom Design


Axicom Design Studio is een kleine maar veelzijdige en kleurrijke reclamestudio met inmiddels ruim 27 jaar ervaring! Oorspronkelijk gestart als eenmans tekst- en ontwerpbureau is Axicom uitgegroeid tot een full-service grafische dienstverlener voor bedrijven en instellingen. Onze klanten bevinden zich vooral in de regio Breda en Tilburg, maar er zijn er ook verspreid over geheel Nederland, van Amsterdam tot Maastricht.
Behalve creativiteit en vakmanschap zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en toewijding de belangrijkste eigenschappen waarmee Axicom zich onderscheidt in de markt. Van grafische vormgeving en reclame-ontwerp tot en met grootformaat printing, drukwerk, signing en belettering: Axicom verzorgt álles voor u, snel en voor concurrerende tarieven.

Het complete diensten- en productaanbod van Axicom kan grofweg verdeeld worden in drie disciplines: design, print en styling – plus één daarvan afgeleid buitenbeentje: de Qubie® poefjes.

Onder het merk Qubie introduceerde Axicom in 2007 een fullcolor poef of zitkubus. Op basis van door u aangeleverde beeld of logo’s maken wij een exclusief ontwerp wat in een oplage van één of meerdere poefs voor u gemaakt kan worden. Maar ook zitkussens, zitzakken of elke andere meubelstoffering kunnen op deze manier met uw merk of bedrijfslogo ‘gebrand’ worden.

Vorig bericht
ABInBev
Volgend bericht
Aanmeldingen KNLTB voorjaar 2021

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.