Bardienst draaien

Foto-28-02-15-13-15-30

De laatste maanden van dit tennisjaar zijn aangebroken. Er is nog een groep leden die hun bardienst(en) niet hebben gedraaid. Dit betekent dat de bar dicht is en er geen drankje gedronken kan worden na een pot (competitie) tennis. Dit is natuurlijk heel jammer. Laat je medeleden niet in de steek en kom in actie. Plan je bardienst(en) nog vandaag in! Voor vragen stuur een mail aan barplanning@otcdewarande.nl

 

Vorig bericht
Open Jeugd toernooi in Woudrichem
Volgend bericht
Jeugdmiddag 11 November

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder