Bardienst

Bardienst

Een bardienst draaien is leuk. Je komt in contact met veel verschillende leden en je draagt een steentje bij aan de gastvrijheid en gezelligheid van de vereniging. Bovendien is het zo mogelijk om de contributie en de prijzen van de consumpties laag te houden.

Inplannen van jouw bardiensten:

Omdat de vereniging het gehele jaar open is geldt voor leden van 18 tot 70 jaar een bardienstplicht van vier per kalenderjaar. Je plant deze 4 verplichte bardiensten zelf en eenvoudig in via de KNLTB ClubApp. Ga naar het huisje (club) onderin het scherm van je telefoon, dan zie bovenin het scherm ‘diensten’ staan. Als je daarop klikt zie je alle bardiensten staan waar je op kunt inplannen. Klik op de bardienst van jouw keuze en je staat ingepland!

Word je gedurende het jaar lid? Het aantal verplichte bardiensten is afhankelijk van moment van lid worden. Lid in het eerste kwartaal = 4 diensten, tweede kwartaal 3, derde kwartaal 2 en vierde kwartaal 1 bardienst.

Lukt het inplannen niet of heb je hulp nodig neem dan contact op.

Ter informatie: met het draaien van twee avonddiensten van 19.30 – 23.30 uur heb je aan je jaarlijkse bardienstplicht voldaan.

Barreglement

Het reglement is van kracht voor alle bardiensten.

Barinstructie

Ga je voor het eerst bardienst draaien, of wil je jouw kennis omtrent het draaien van een bardienst opfrissen, kom dan naar de barinstructie. Iedere eerste maandag van de maand ben  je om 20.00 uur welkom.

Klik HIER voor de barinstructie

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)-

Het schenken van alcohol en het draaien van bardienst brengt verantwoordelijkheden met zich mee. De IVA cursus helpt je op weg.

Voordat je je bardienst gaat draaien ben je volgens de wet verplicht je de IVA cursus via www.nocnsf.nl/iva te volgen. De IVA cursus wordt afgesloten met een zelflerende toets die ongeveer een uurtje van je tijd kost. Als je bent geslaagd kun je je certificaat mailen naar iva@otcdewarande.nl of het certificaat thuis printen en meenemen naar de club en opbergen in de map IVA achter de bar.

Barafkoop

Als je geen bardienst wilt of kunt draaien, kan deze afgekocht worden. Dit kost € 100,- voor een geheel jaar of € 25,- per bardienst. Stuur een mail o.v.v afkoop bardienst, het aantal bardiensten dat je wil afkopen, je naam en KNLTB nummer. Je ontvangt een factuur.

Wanneer start je bardienstplicht en wanneer houdt deze op?

In het jaar dat je 18 jaar wordt ben je verplicht bardienst te draaien. Het aantal bardiensten dat je moet draaien is afhankelijk van de maand waarin je jarig bent. Leden die 70 jaar zijn, hoeven geen bardienst meer te draaien. Het mág nog wel! In beide gevallen word je door de ledenadministratie geïnformeerd over het aantal bardiensten.

 

Huur een baan bij OTC De Warande!
Tennisbaan boeker 
Padelbaan boeker

WordLid Bardienst planner

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

Menu