Samen een gastvrije vereniging zijn!

Samen zorgen we voor een gastvrije en gezellige vereniging! En het is fijn als je aan de bar een kopje koffie of biertje kan krijgen na het tennissen.  Maar helaas zijn er nog ruim 70 niet ingeplande bardiensten tot einde dit jaar.

Dat is jammer want een lege plek achter de bar oogt niet vriendelijk en is ook niet eerlijk tegenover andere leden die wel netjes hun diensten inplannen.

Dus plan in of koop af en laten we samen die warme vereniging zijn waar je je welkom voelt!

Mocht je problemen hebben met inplannen? Mail naar: barplanning@otcdewarande.nl

Wil je toch afkopen? Mail naar: administratie@otcdewarande.nl

, ,
Vorig bericht
Yoga bij Vitasports
Volgend bericht
Oliebollen-Ouder-Kind Toernooi op 5 januari 2020

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder