Barinstructie: iedere eerste maandag van de maand

 

  Als je bardiensten gaat draaien is het fijn als je weet hoe alles werkt, de kassa, het openen en sluiten, ga zo maar door. Daarom mag je de barinstructie-avond niet missen! Je bent op maandagavond 12 december 2022 van harte welkom om 20.00 uur.  Voor nieuwe leden telt deze instructie mee als 1 bardienst. Op maandag 9 januari 2023; 20.00 uur vindt de eerste instructie in het nieuwe jaar plaats.
 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

,
Vorig bericht
Zomertraining bij OTC De Warande
Volgend bericht
We gaan aan de slag met Taakie!

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder