Happy BBQ op vrijdag 14 juli

 bbq-tennis
ūüôā BBQ tijdens het Waranda Open Jeugd & Ranglijst toernooi.

Op vrijdag 14 juli kan iedereen meedoen met een gezellige BBQ. Schrijf je minimaal 2 dagen van te voren in, en je kunt aanschuiven tussen 18.00-20.00. Voor op de BBQ bieden we aan: shaslick, hamburger, sate stokjes, spareribs, kipfilet, bbq worst, speklap en hamburger. Dit alles met stokbrood, salades en ijsje na voor de jeugd.

Voor deelname aan de BBQ svp aanmelding uiterlijk¬†woensdag 12 juli.¬†Dit kan via onderstaand formulier of aan de wedstrijdtafel.¬†De kosten zijn slechts ‚ā¨ 5,- voor jeugd t/m 11 jaar en ‚ā¨ 10 voor de jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen, te voldoen direct¬†bij aanmelding. Bij gebruik van het formulier hieronder het bedrag overmaken naar¬†het volgende rekeningnummer: NL34RABO0139969764 tnv OTC de Warande JC, ovv BBQ14juli en het aantal deelnemers jeugd/volwassenen. Je kunt dan vrijdag de¬†BBQ bonnen ophalen bij de wedstrijdtafel.

  Naam
  *
  Telefoon mobiel
  *
  Email adres
  *
  Aantal jeugd (11-) deelnemers
  Aantal senioren of 12+ jeugd deelnemers
  Dag
  *
  Opmerking
  Verplicht veld
  *
  , , ,
  Vorig bericht
  Warande Open Jeugd en Ranglijst toernooi
  Volgend bericht
  Robank Open Jeugd Toernooi bij TC Gilze

  Gerelateerde berichten

  OTC De Warande start grote zoektocht naar oprichting

  Met het 50-jarig bestaan van OTC De Warande is het tijd om het heden te vieren, te kijken naar de toekomst, maar vooral ook even terug te kijken op het verleden. Want de oprichting van de vereniging aan het Wilhelminakanaal stamt uit 1971. Maar het is zeker zo dat er voor die tijd ook al werd getennist onder bijna dezelfde naam. Een mooi moment om dit uit te zoeken.

  Lees verder
  Menu