BBQ op zondag 5 juni ter afsluiting voorjaarscompetitie

bbq-tennis

Voor álle competitiespelers en hun supporters (familie en vrienden) organiseren wij op Zondag 5 juni 2016 een heerlijke BBQ gevolgd door toetjes en snoep voor de kids.

Maar ook zullen de voorjaarskampioenen om 18.00 uur worden gehuldigd!

De BBQ zal starten om 17.00 uur, maar voor de spelers die wat  later klaar zijn houden wij de BBQ’s natuurlijk aan tot 20.00 uur! Je kunt genieten van een heerlijk stukje vlees, diverse broodsoorten + boter en kruidenboter, diverse salades zoals: een fusili pasta-salade met ranch-mosterddressing, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes een tomaten-salade met oregano en zoete Spaanse uien,  een frisse Waldorfsalade, een cous-coussalade, een aardappelsalade met spekjes en crème fraiche, een verse koolsalade met rozijnen, een groene salade en een Caesar-salade met croutons en Parmezaanse kaas.

Voor op de BBQ bieden we je: sate’s van kip, spare ribs, barbecue-worstjes en hamburgers.

De sauzen: pindasaus, knoflooksaus, cocktailsaus en barbecuesaus.

Voor deelname aan de BBQ moet je aanmelding voor donderdag 2 juni bij ons binnen zijn. Dit kan via onderstaand formulier.
De kosten à € 15,- per persoon en/of € 10,- voor kinderen tot en met 11 jaar zien we ook graag uiterlijk op donderdag 2 juni tegemoet op het volgende rekeningnummer: NL 14 INGB 0004866743 tnv W. Spangenberg ovv je naam, BBQ en het aantal personen (Volw/kinderen)

  Naam*

  Telefoon mobiel*

  Email adres*

  Gerecht dat ik mee ga nemen*

  Opmerking

  Verplicht veld*

  Bar, Competitie, Jeugd, Senioren, Veteranen
  Vorig bericht
  Pollepel toernooi
  Volgend bericht
  Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

  Gerelateerde berichten