Bericht van de penningmeester

geld
In februari heeft u bericht gekregen van de automatische incasso voor de contributie 2015 of wel heeft u per e-mail een factuur ontvangen met het verzoek om het betreffende bedrag over te maken op rekening nummer NL04RABO 0158033256.

Mocht het zo zijn dat betaling ineens van het volle bedrag van de contributie bezwaarlijk is, dan wijzen wij u graag op de mogelijkheid om de contributie in twee gelijke termijnen te betalen. Deze betaling dient dan wel via automatische incasso plaats te vinden. Uw rekening zal dan begin maart en eind mei voor het betreffende bedrag worden belast.Indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u een verzoek per e-mail inclusief uw telefoon- en bankrekening nummer sturen ter attentie van ledenadministratie@otcdewarande.nl. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen (per e-mail of telefoon) en indien nodig een machtigingsformulier sturen. Uiteraard zal alle informatie vertrouwelijk worden behandeld.

 

 

Vorig bericht
Voorjaarscompetitie
Volgend bericht
Informatie World Tour 2015

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu