Bestuurders gezocht voor nieuw samenwerkingsverband!

De sportclubs op het Sportpark De Warande, waaronder OTC De Warande: Tennis- en Padelclub, starten een samenwerkingsverband om de gezamenlijke belangen van 10 sportclubs met ruim 5.000 leden zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het samenwerkingsverband wil betrokken zijn bij wat er gebeurt binnen de gemeente Oosterhout op sportief en recreatief vlak. Alle sportverenigingen samen hebben de overtuiging dat zij kunnen bijdragen aan een prettigere en gezondere leefstijl als ook omgeving voor alle inwoners van Oosterhout. En de clubs gaan voor de win-win.

Onder begeleiding van de Rabobank en organisatieadviseur Daniel Klijn hebben de sportclubs het afgelopen jaar gewerkt aan een inhoudelijke agenda voor het samenwerkingsverband. “Sportpark de Warande is één van de mooiste sportparken van Nederland en kan door samenwerking nog meer bieden aan de inwoners van Oosterhout” aldus Daniel Klijn.

De sportclubs zijn op zoek naar ambitieuze bestuurders die het samenwerkingsverband verder kunnen brengen. Het gaat om een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Hiervoor is een profiel opgesteld. Dit profiel is opvraagbaar via sportparkdewarande@gmail.com. Je kunt je interesse kenbaar maken tot 13 juli 2022. Je hoeft geen lid of betrokken te zijn bij één van de sportclubs. Mensen van buiten het sportpark met een sportief en maatschappelijk betrokken hart worden nadrukkelijk uitgenodigd hun interesse kenbaar te maken!

Vorig bericht
Interne enkel en dubbel ladder, doe je mee?
Volgend bericht
Clubvrijwilligers steken handen uit de mouwen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.