Club van 50 zet zich in voor..

We hebben het vaak (te) druk. Druk met van alles: een baan, een gezin, sporten, vakantie, vrienden (en niet noodzakelijkerwijze in deze volgorde;)!

Dan blijft er wel eens weinig tijd over om echt iets te doen voor een ander. Een verschil te maken. Maar je hoeft niet heel veel tijd te hebben om hier verandering in te brengen.

De Club van 50 is een nieuw initiatief van twee betrokken leden, we noemen ze Bas en PJ. Zij dagen je uit lid te worden van deze club.

Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de jeugd van OTC De Warande. Een kleine 200 jeugdleden vinden wekelijks hun weg naar ons park. Om te tennissen, te trainen, wedstrijden te spelen, om naar hun vriendjes of pappa’s en/of mamma’s te kijken. Voor al deze jeugdleden willen we iets extra’s doen!

Een nieuw speeltoestel aanschaffen voor de speelweide tussen baan 7/8 en 9/10/11 én van de muur op het minibaantje een oefenmuur maken. En daar hebben volwassenen ook nog eens iets aan.

Hier is geld voor nodig. En daar kun jij, met een kleine tijdsinspanning, iets aan doen.

Word lid van de Club van 50, door € 50,00 (of een veelvoud daarvan) over te maken op:

OTC De Warande NL04 RABO 0158 0332 56 ovv je naam en “Club van 50”. Je kunt ook samen met je tennisteam of tennisvrienden € 50 geven!

 

Alvast hartelijk dank!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bestuur, Jeugd, Sponsoring, Vrijwilligers
Vorig bericht
Hartenwens vervuld!
Volgend bericht
Eendaags toernooi Pagnevaart op 17 Juni

Gerelateerde berichten