Team Sponsoring

Team sponsoring bestaat uit Ed Mulderink, Oscar Verschoof, Ricky van der Heyden, Emmely Emmen, Erwin Wadners en Erwin Klerks. Bestuursverantwoordelijke is Erwin Klerks.

OTC De Warande heeft een lange historie. Voor de toekomst heeft zij projecten zoals renovatie tennisbanen en aanleg Padel op stapel staan. Vanaf maart 2020 wordt er een tijdelijke Padelbaan gehuurd van de KNLTB. Leden en sponsoren kunnen zo kennismaken met Padel.

Sponsoren spelen een belangrijke rol bij het uitrollen van de projecten. Dankzij de bijdrage van sponsoren (in geld of natura), kunnen we verder bouwen aan een succesvolle toekomst van onze tennisvereniging.

U wilt als sponsor natuurlijk rendement halen uit uw bijdrage. Onze vereniging heeft circa 700 leden met een mooie verdeling over de verschillende leeftijdscategorieën. Toernooien worden doorgaans gespeeld met een mix van eigen leden en leden van verenigingen uit de omgeving van Oosterhout. Dit betekent dat uw doelgroep aanzienlijk groter is dan alleen ons eigen ledenbestand.

Om u als sponsor binnen de vereniging zichtbaar te maken hebben diverse mogelijkheden. Naast de bekende borden langs de baan en logo’s op onze website en Club app, zijn er een maatwerk oplossingen mogelijk om u onder de aandacht te brengen van leden en de bezoekers van ons tennispark. We denken graag met u mee, zodat u voordeel kunt halen uit sponsoring van onze vereniging.

Wij willen dan ook graag met u in contact komen voor een gesprek over de sponsormogelijkheden voor uw organisatie binnen onze prachtige vereniging.

Huur een baan bij OTC De Warande!
Tennisbaan boeker 
Padelbaan boeker

WordLid Bardienst planner

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.