Team Sponsoring

Team sponsoring bestaat uit Stefan Oomen en Erwin Wadners (teamcaptain). Bestuursverantwoordelijke is Bas Roelands.

OTC De Warande heeft een lange historie.

Sponsoren spelen een belangrijke rol. Dankzij de bijdrage van sponsoren (in geld of natura), kunnen we verder bouwen aan een succesvolle toekomst van onze tennis- en padelclub.

U wilt als sponsor natuurlijk rendement halen uit uw bijdrage. Onze vereniging heeft circa 900 leden met een mooie verdeling over de verschillende leeftijdscategorieën. Toernooien worden doorgaans gespeeld met een mix van eigen leden en leden van verenigingen uit de omgeving van Oosterhout. Dit betekent dat uw doelgroep aanzienlijk groter is dan alleen ons eigen ledenbestand.

Om u als sponsor binnen de vereniging zichtbaar te maken hebben diverse mogelijkheden. Naast de bekende borden langs de baan en logo’s op onze website en ClubApp, zijn maatwerk oplossingen mogelijk om u onder de aandacht te brengen van leden en de bezoekers van ons tennis- en padelpark. We denken graag met u mee, zodat u voordeel kunt halen uit sponsoring van onze vereniging.

Wij willen dan ook graag met u in contact komen voor een gesprek over de sponsormogelijkheden voor uw organisatie binnen onze prachtige vereniging.

Huur een baan bij OTC De Warande!
Tennisbaan boeker 
Padelbaan boeker

WordLid Bardienst planner

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.