Contributie 2017

Om het werk van onze vrijwilligers te verlichten is vanaf dit jaar is de inning van de contributies uitbesteed aan KNLTB.Collect, een organisatie die daar een ruime ervaring mee heeft.

KNLTB.Collect zal via SMS en e-mail contact opnemen met je opnemen over de contributiefactuur 2017 (zorg er daarom voor dat de ledenadministratie het juiste mobiele nummer en emailadres van je heeft).

Door op een link te klikken kom je op je persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect. Hier kun je je factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kun je kiezen om je contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL.

Mocht je nog vragen hebben of heb je de contributiefactuur nog niet ontvangen? Neem dan contact op via administratie@otcdewarande.nl.

 

 

 

 

Bewaren

, , ,
Vorig bericht
Captainsavond Voorjaarscompetitie 27 maart 2017
Volgend bericht
KNLTB passen liggen klaar …

Gerelateerde berichten

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten.

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities en tossen.

Lees verder
Menu