Diamond Diva Competitie 2022-2023

Divas
Als tegenhanger van de Gouden Eikel competitie voor mannen organiseren we voor de dames van de club de  Diamond Diva competitie. Tijdens deze competitie zijn punten te verdienen door je tennis- en/of padelwedstrijd te winnen én ook met leuke opdrachten. Meedoen met opdrachten is op vrijwillige basis. Er wordt gedubbeld, maar als je wilt enkelen is dat ook mogelijk. De deelnemers worden regelmatig verrast met een thema-avond en in de watten gelegd met lekkere hapjes, een klein presentje of een versnapering. Aan de inhoud van de vitrinekast in het clubhuis kan je zien waar het de week erna over zal gaan.
Op 11 donderdagavonden wordt er gestreden om de punten. En op de 11de avond in februari 2023 ben je welkom op de spetterende feestavond! Op deze avond, zijn ook de mannen van de Gouden Eikelcompetitie aanwezig, gezellig!!
Als het regent gaan de avonden gewoon door! Dan helaas niet met tennis- en/of padelwedstrijden maar met ander vertier. En ook al kan je niet élke donderdagavond, doe gewoon lekker mee, zo leer je een hoop andere dames kennen. Hoe meer zielen….
Je kan NU inschrijven via het inschrijfformulier hieronder.
Als je het ‘het programma en de spelregels’ leest kom je nooit voor verrassingen te staan!
Hopelijk tot snel ziens.

  VoorNaam
  *
  AchterNaam
  *
  Telefoon mobiel
  *
  Email
  *
  Wil je Tennis en of Padel spelen?
  *
  Speelsterkte enkel
  *
  Wil je Enkel spelen?
  *
  Speelsterkte dubbel
  *
  Welke data kun/wil je NIET spelen
  *
  Ik ga akkoord dat gegevens gebruikt worden voor app groep Diamond Diva competitie
  Verplicht veld
  *
  , , , , , ,
  Vorig bericht
  Teamtennis Grandslam 2022
  Volgend bericht
  Super bedankt voor jouw bardienst!

  Gerelateerde berichten

  Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

  Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

  Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
  Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
  De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

  Lees verder