Diamond Diva Toernooi 2021-2022

Divas
Toen mij gevraagd werd een stukje aan te leveren over wat het ‘Diamond Diva’ toernooi nu ook alweer inhoudt, wist ik al meteen hoe ik het zou omschrijven. Het gezelligste, meest prestigieuze en hilarische, interne tennis dubbel competitie voor dames van OTC de Warande Oosterhout. Al kan er ook een voorkeur worden aangegeven voor enkelspel, voor degenen die dat willen. Dit toernooi geldt voor alle speelsterktes en vanaf 16 jaar en ouder. Waarvan wat ‘ouder’ wel wat meer op de voorgrond staat, maar dát komt omdat de deelnemers na afloop graag een wijntje met elkaar drinken 😊
Als tegenhanger van ‘Het gouden eikel’ toernooi voor de mannen, is het ‘Diamond Diva’ toernooi voor vrouwen gestart in oktober 2019.  Naast de interne tennis competitie, zijn er  punten te verdienen met opdrachten (geheel vrijwillig), worden de deelneemsters regelmatig verrast met een thema-avond en worden ze in de watten gelegd met lekkere hapjes, een klein presentje of een versnapering. De inhoud van de vitrinekast in de kantine geeft vooraf aan, waar het de week erna over zal gaan.
11 donderdagavonden wordt er gestreden om de punten. Met op de 11de avond in februari 2022 een afsluitende feestavond, die jullie ook dit keer niet mogen missen. Ook als het regent gaat het door. Weliswaar niet met tennis, wel met ander vertier. Kan je niet iedere donderdag? Ook dan kan je gewoon meedoen. Hoe meer zielen….Hoe dan ook, er kan weer ingeschreven worden, zie inschrijf formulier hieronder.
Kijk ook meteen naar het ‘het programma en de spelregels’ dan kom je nooit voor verrassingen te staan!Hopelijk tot snel ziens.

Hartelijke groet,

Pax Kooijman

  VoorNaam*

  AchterNaam*

  Telefoon mobiel*

  Email*

  Speelsterkte enkel*

  Wil je Enkel spelen?*

  Speelsterkte dubbel*

  Welke data kun/wil je NIET spelen*

  Ik ga akkoord dat gegevens gebruikt worden voor app groep Diamond Diva competitie

  Verplicht veld*

  , , , , , ,
  Vorig bericht
  Indeling Senioren teams (tennis en padel) Najaar 2021
  Volgend bericht
  Gouden Eikel Competitie; alleen voor mannen

  Gerelateerde berichten