Pax in de Paal

Gelukkig nieuwjaar!

Of moet ik zeggen, alvast gelukkig nieuw haar? Want vandaag hoorden we dat de strijd om de blinkende Tiara zomaar om kan slaan door een briljante pruik op de laatste avond. 

Maar dat is voor de toekomst. 

‘Als je nu alles loslaat, heb je twee handen om de toekomst te grijpen’. 

Af en toe kwam er een mooie spreuk voorbij op deze avond die vers uit een gelukskoekje kwam. Sommige dames hadden wat hulp nodig om de diepere betekenis te herkennen. 

Zo stond er voor Joyce ‘Iets opwindends te gebeuren’. Ze had niet door dat dit ging om de partij met Dagmar die op de planning stond. Helaas heeft deze wedstrijd nooit plaats gevonden.  Dus Joyce, misschien moet je zelf wat ondernemen. Want ‘ Het leven is een dans, maar je moet zelf de muziek aanzetten!’  Pax heeft nog wel een suggestie voor je.

 

O ja, we hebben ook nog getennist!! Zou het bijna vergeten. Want deze razende reporter harkt de punten op allerlei manieren bij elkaar. Een gouden hark zou op de prijsuitreiking niet misstaan. Maar nu ‘begeef ik me op glad ijs’. Want mensen die om punten vragen kunnen wel een ‘van een koude kermis thuis komen’. Op de bladen in het paviljoen valt te lezen dat mensen mee mogen denken ‘hoe om te gaan, met deze brutaliteit…..’ Ook is daar te lezen hoe veel dames wat extra punten hebben gesprokkeld. 

 

O wacht, nu heb ik nog steeds niets over tennis verteld. Helaas speelde ik pas om 20.30 uur en kon ook niet veel eerder komen. Hierdoor miste ik de spectaculaire opening van de avond door twee atletische dames die wel raad wisten met een paal. De filmpjes zijn op de groepsapp gedeeld. Hier zagen we ook de soepele bewegingen van een aantal diva’s. Ik zeg een puntje voor de poging dames!! Zie je wel. Ik hark niet alleen voor mezelf. Ik gun een ander ook best wat. ‘Blijf kalm en richt je op het positieve’ luidde mijn spreuk. Dus  relax en lekker strooien met die punten!

 

Nou, de tenniswedstrijden dan maar…..

Want dat gebeurt ook nog op de avonden. Je zult het bijna vergeten tussen al dat vermaak. ‘Het leven is een feestje, maar je moet Pax en Yvonne de slingers op laten hangen.’  Deze kwam niet uit een koekje…

 

De eerste ronde hebben er veel dames getennist. Je zou t niet denken. Er was zelfs een single. Chapeau dames! Ik heb er voor bedankt. De tweede ronde mocht ik met de koploper en grootse Nadal-fan die er is, spelen. Wie zou dat zijn??? Maar onze tegenstanders waren zeker niet de minste en zo kwam er een mooie partij met scherpe punten. Goed gespeeld Marlon en Marie-Louise! 

De regen dreigde nog even roet in het eten te gooien. Maar gelukkig ‘na regen komt……..iets minder regen’ in dit geval. 

 

Zo, dit was dan mijn tweede verslag van weer een geslaagde avond. Maar met zoveel inspiratie op zak kon ik het geen nachtje laten landen. Dus lekker vlotjes!!

 

Iedereen nogmaals een gelukkig nieuwjaar!

Met stijlvolle groet,

 

Majorie

Vorig bericht
17 januari 2020 – Nieuwjaarsactiviteit voor de jeugd met huldiging najaarskampioenen
Volgend bericht
Vanaf medio februari 2020 Padel op baan 1

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.