Komend weekend BBQ-time!!!

Wanneer:   Zaterdag 27 en Zondag 28 mei ( laatste competitieweekend)Hoe laat:    van 18.00 – 21.00 uur

Waar:         Clubhuis OTC De Warande

Kosten:      € 10 (jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen)

€   5 (jeugd t/m 11 jaar)

Zaterdag 27 en zondag 28 mei wordt er weer een super gezellige BBQ gehouden op ons mooie tennispark. Iedereen is welkom! Competitiespelers, leden, supporters ouders, ook jullie tegenstanders mogen gezellig mee BBQ-en, onder het motto: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Voor € 10 (jeugd vanaf  12 jaar en volwassenen) en € 5 (jeugd t/m 11 jaar) wordt er voor je ge-BBQ’d en draaien we er een gezellig muziekje bij. En voor diegenen die het graag willen: er mag gedanst worden.

Hou je niet van vlees en eet je liever vegetarisch? Geef het ons door dan houden we daar rekening mee!

Het wordt een gezellige afsluiting van de voorjaarscompetitie en we zullen de kampioenen, voor zover bekend, huldigen. Op zaterdag de districtskampioenen en op zondag de landelijke kampioenen. Maar kampioen of niet: we gaan er een gezellige BBQ van maken

Laat weten met hoeveel jeugd vanaf 12, volwassenen/kinderen t/m 11 jaar je komt en of je vegetarisch wilt eten. Meld je aan voor 25 mei! De aanmelding is gesloten.

Het te betalen bedrag moet vooraf overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL04RABO0158033256 tnv OTC De Warande ovv van je naam,  “BBQ” en het aantal personen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bar, Bestuur, Competitie, Jeugd, Park, Recreatief, Senioren, Vrijwilligers
Vorig bericht
20 mei Feest: Disco Tropicana!
Volgend bericht
Wie wint de gouden Pollepel in 2017?

Gerelateerde berichten