Gouden Eikel Competitie; alleen voor mannen


De Gouden Eikel competitie is al jaren een daverend succes. En daarom starten we op woensdag 4 oktober a.s. – als de herfst zijn intrede doet- met een volgende editie van de Gouden Eikel competitie”!

De gouden eikel competitie is een interne competitie voor mannen. Speelsterkte en leeftijd doen er niet toe want iedereen kan meedoen. Reserveer de woensdagavond voor de Gouden Eikel competitie! Het doel is leuke wedstrijden (op sterkte) spelen en andere mannen leren kennen. Naast de onderlinge strijd om de befaamde Gouden Eikel-trofee is de fun-factor is een belangrijk onderdeel van deze competitie.

De start is op woensdagavond 4 oktober 2023. De overige avonden zijn verdeeld over oktober, november, januari & februari. De afsluitende feestavond waarop de winnaar bekend wordt gemaakt is op vrijdag 23 februari 2024.

Wat staat er dit jaar op het programma: “speciale wedstrijden, fun-games, na afloop gezellig borrelen en een afsluitende feestavond met de dames die meedoen aan de interne competitie voor vrouwen: de Diamond Diva’s”.

Meld je snel aan! Dit kan door het formulier (zie hieronder) in te vullen of een bericht te sturen met jouw naam, telefoonnummer en (dubbel)speelsterkte via goudeneikel.otcdewarande@gmail.com.

De competitie gaat altijd door, ook als het weer wat minder is. De organisatie regelt dan een andere activiteit alleen voor mannen! Het gaat om de gezelligheid en het spelen (tennis en padel) met andere eikels die je misschien nog niet zo goed kent.

Er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, dus heren met een goede rating!!!, doe gewoon gezellig mee!

Omdat het een fun competitie betreft zal de organisatie je regelmatig verrassen en omdat mannen van duidelijkheid houden krijg je voordat de competitie start de spelregels toegestuurd.

We hopen dat we weer op veel eikels mogen rekenen!

 

  VoorNm*

  AchterNm*

  Telefoon mobiel*

  Speelsterkte dubbel

  Opmerking

  Akkoord dat gegevens gebruikt worden voor app groep tbv Gouden Eikel competitie

  Verplicht veld*

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
  Vorig bericht
  Druk bezochte Algemene Ledenvergadering op 12 september 2023
  Volgend bericht
  Diamond Diva Competitie; alleen voor vrouwen

  Gerelateerde berichten

  Niets gevonden.