Hartenwens vervuld!

HARTENWENS IN VERVULLING

Marie Louise Spangenberg zat op enig moment met een groep mensen bij OTC De Warande op het terras en kwam een hartenwens ter ore van José Höcker, 71 jaar en al jarenlang lid van onze vereniging. Zoals José het op haar manier kan verwoorden, zaten ze in gezelschap gezellig met elkaar ‘te lullen.’ Drankje erbij, al klaar. Zoals iedereen ooit in zijn leven een wens kan hebben, had José er ook een. Achter de kassa zitten van een supermarkt. AH!!!!…dacht Marie-Louise, en zo geschiedde.

Door: Pax Kooijman

In no time wist Marie Louise het te regelen. Manager Coen van AH Zuiderhout ging er direct mee akkoord, dat José een middag mee zou draaien. Een leuke actie om dit als verrassingselement tijdens de Tennis Experience van 2 april jl. aan José bekend te maken. Hilariteit alom. Een afspraak werd geregeld, José kon komen op donderdag 20 april 2017. En zo geschiedde.

En daar ging ze, een beetje zenuwachtig, maar wel goed gekleed. José werd warm ontvangen door Miranda, leidinggevende bij AH Zuiderhout.  Of ze een jasje van het bedrijf aan wilde? Dat wilde José wel. Nu ze er toch was, dan maar in vol ornaat. Of ze een ‘naamkaartje’ wilde. Dat wilde ze wel. Toen bleek de lettertang zoek, maar een naamkaartje zou er komen, dan maar handgeschreven.

José werd achter een pinkassa gestationeerd. Nieuwsgierig keken de medewerkers op afstand naar hun nieuwe collega. Het was even wennen. Waar zit de barcode? Vergeet ik niets te vragen? Wilt u koopzegels, restaurantzegels en heeft u een bonuskaart? José bleek een vlotte leerling en had het trucje snel in de gaten. Ze oogstte bewondering bij zowel klant als vaste medewerker.

De dienst van Miranda zat erop. Daarmee ook die van José. Bij het afscheid kwam manager Coen nog een bloemetje brengen. Er hing een kaartje aan: ‘Bedankt voor vandaag, uw collega’s.’ Hartverwarmend. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. En voor José was het een ware ‘AH’ belevenis, een win-win situatie. Ping…Kassa…toch?

 

Bewaren

Bestuur, Vrijwilligers
Vorig bericht
Wil je kennis maken met tennis, kom gratis een keer meedoen met de Toss
Volgend bericht
Club van 50 zet zich in voor..

Gerelateerde berichten