Hartenwens vervuld!

HARTENWENS IN VERVULLING

Marie Louise Spangenberg zat op enig moment met een groep mensen bij OTC De Warande op het terras en kwam een hartenwens ter ore van José Höcker, 71 jaar en al jarenlang lid van onze vereniging. Zoals José het op haar manier kan verwoorden, zaten ze in gezelschap gezellig met elkaar ‘te lullen.’ Drankje erbij, al klaar. Zoals iedereen ooit in zijn leven een wens kan hebben, had José er ook een. Achter de kassa zitten van een supermarkt. AH!!!!…dacht Marie-Louise, en zo geschiedde.

Door: Pax Kooijman

In no time wist Marie Louise het te regelen. Manager Coen van AH Zuiderhout ging er direct mee akkoord, dat José een middag mee zou draaien. Een leuke actie om dit als verrassingselement tijdens de Tennis Experience van 2 april jl. aan José bekend te maken. Hilariteit alom. Een afspraak werd geregeld, José kon komen op donderdag 20 april 2017. En zo geschiedde.

En daar ging ze, een beetje zenuwachtig, maar wel goed gekleed. José werd warm ontvangen door Miranda, leidinggevende bij AH Zuiderhout.  Of ze een jasje van het bedrijf aan wilde? Dat wilde José wel. Nu ze er toch was, dan maar in vol ornaat. Of ze een ‘naamkaartje’ wilde. Dat wilde ze wel. Toen bleek de lettertang zoek, maar een naamkaartje zou er komen, dan maar handgeschreven.

José werd achter een pinkassa gestationeerd. Nieuwsgierig keken de medewerkers op afstand naar hun nieuwe collega. Het was even wennen. Waar zit de barcode? Vergeet ik niets te vragen? Wilt u koopzegels, restaurantzegels en heeft u een bonuskaart? José bleek een vlotte leerling en had het trucje snel in de gaten. Ze oogstte bewondering bij zowel klant als vaste medewerker.

De dienst van Miranda zat erop. Daarmee ook die van José. Bij het afscheid kwam manager Coen nog een bloemetje brengen. Er hing een kaartje aan: ‘Bedankt voor vandaag, uw collega’s.’ Hartverwarmend. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. En voor José was het een ware ‘AH’ belevenis, een win-win situatie. Ping…Kassa…toch?

 

Bewaren

,
Vorig bericht
Wil je kennis maken met tennis, kom gratis een keer meedoen met de Toss
Volgend bericht
Club van 50 zet zich in voor..

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder