Hoveniersbedrijf De Meerberg

Met meer dan 20 jaar ervaring, is Hoveniersbedrijf De Meerberg de specialist die u zoekt voor uw nieuwe tuin. Ontwerp, aanleg en onderhoud. Van achtertuin tot bedrijfsterrein, alles is mogelijk. Wij werken met een vast team aan uw tuin, en zorgen ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt.

 

Voor het aanleggen van een tuin beginnen we met het maken van een tuin ontwerp. Dit ontwerp is de basis voor het aanleggen van de tuin. We bespreken samen de wensen, brengen de tuin in kaart en we zorgen ervoor dat er een goede balans ontstaat tussen de bestrating, omgeving en de beplanting. We kijken hierbij goed naar de ligging en omvang van de tuin en omgevende gebouwen. Bovendien gebruiken we materialen die perfect hierop aansluiten en passen binnen het beschikbare budget.

 

Op basis van het definitieve ontwerp, kunnen we beginnen met het aanleggen van de tuin. Wij verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn. Van het afgraven van de oude tuin, het aanleggen van bestrating, verzorgen van de beplanting tot en met het plaatsen van beschutting. Wij beschikken over een team van ervaren en vakbekwame tuinmannen met groene vingers. Wij zijn trots op elke tuin die wij aanleggen en dat zie je ook aan het resultaat.

Vorig bericht
Van De Water Makelaar & Adviseur
Volgend bericht
Offereins Netwerk Notarissen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.