De huisregels van OTC De Warande

Het is volop genieten op ons prachtige park. We maken het onze leden en gasten graag naar de zin. We willen een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar we samen met anderen kunnen sporten. Om dat te bereiken zijn een aantal huisregels opgesteld.

De tennis- en padelbanen zijn uitsluitend te gebruiken door leden, huurders en gasten van de club en op de baan is gepast schoeisel en kleding verplicht.

Na afloop van je partij of les veeg je altijd de baan. Vegen is een kleine moeite, het zorgt voor meer spelplezier voor de spelers na jou en verlengt bovendien de levensduur van de baan.

Zet je auto of (brom)fiets op de daarvoor bestemde parkeerplek.

Gooi je afval in één van de afvalbakken.

Ons park is ROOKVRIJ. Roken mag alleen buiten bij het ‘rookrooster’

Kom gerust met je hond naar de baan en zorg dat hij is aangelijnd. Je viervoeter is niet welkom in het clubhuis en mag geen storende factor zijn.

Ben je ‘s avonds als laatste op de baan, schakel dan de baanverlichting uit. De lichtknop van de padelbanen zit op de kooi en de verlichting van de tennisbanen zet je uit via het scherm in de gang in het clubhuis. Dat scheelt weer in de energiekosten!

Bij vorst of sneeuw laten we je via de site weten of de banen bespeelbaar zijn.

Spreek elkaar gewoon aan als deze huisregels niet worden nageleefd. Voel je vrij om elke niet dringende vorm van onveiligheid, schade of onregelmatigheid door te geven via info@otcdewarande.nl.

Bij urgente situaties bel je met een van de contactpersonen op de bardienst-aftekenlijst. Deze ligt achter de bar.

  • OTC De Warande is niet aansprakelijk voor ontvreemde of verloren geraakte eigendommen van leden en/of bezoekers.
  • Veroorzakers van schade aan banen, hekwerk, gebouwen, inventaris of groen stellen we persoonlijk aansprakelijk.

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?