Inschrijving KNLTB najaarscompetitie 2019 voor alle junioren (nu ook rood/oranje) en senioren (nu ook Vrijdag)

 

knltb-logo-vierkant
  We hebben de inschrijvingsvoorwaarden voor de KNLTB najaarscompetitie ontvangen. Deadline is 26 Juni voor de senioren en 10 Juni voor de junioren (ivm samenstellen van de teams).       Onderstaand vind je de informatie tav de KNLTB najaarscompetitie 

Kosten voor deelname aan de competitie

De KNLTB najaarscompetitie wordt evenals in voorgaande jaren weer aangeboden. Kosten zijn € 90,- per team voor de districtscompetities (met 2 blikken ballen per thuiswedstrijd) en € 130 voor landelijke competities met 4 blikken ballen. De speeldata vind je HIER

Teams die uitkomen in een jeugdcompetitie krijgen € 10 korting per team.

De competitiebijdrage wordt geïnd via een incasso bij de captain van het betreffende team. Dit gebeurt normaliter in de tweede of derde week van de betreffende competitie.

Inschrijven

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je dit NIET ontvangt (en ook niet in je spam map staat), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en dien je nogmaals de inschrijving te verzenden.

Bij GMail komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de Warande bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

Senioren   Senioren teams kunnen zich als HIER geheel team opgeven. Senioren die geen team hebben kunnen zich HIER ook als individu opgeven.         

In de meeste gevallen is bij senioren sprake van vaste teams die al jaren met elkaar spelen. De captain van het team kan via 1 formulier direct alle teamleden opgeven en de competitiesoort. De individuele teamleden hoeven zich niet meer apart op te geven.
Senior leden die wel competitie willen spelen, maar nog geen team hebben, kunnen zich ook individueel inschrijven. Individuele aanmeldingen door senioren worden door de competitieleiding bezien en er wordt gekeken of deze personen in een bestaand team in te passen zijn (qua karakter en speelniveau). Dit gebeurt altijd in overleg met de teams. Er worden geen leden verplicht in een team geplaatst.

Deze pagina is NIET bedoeld voor de Rode en Oranje World tour deelname. Dit volgt later.

Junioren   Junioren kunnen zich HIER aanmelden als individu.       

Jeugdleden dienen zich altijd individueel op te geven. Dit geldt voor rood, oranje, groen en geel.

Jeugdleden met een alles-in-1 pakket worden in principe automatisch op de lijst gezet, maar nog steeds gevraagd de voorkeuren voor competitie en team via het formulier door te geven.

Bij de opmerkingen kun je eventuele voorkeuren aangeven ten aanzien van je team. Hoe prestatiever je team is hoe meer gekeken zal worden naar een passend nivo van alle teamleden en hoe minder ruimte wordt geboden voor indeling met vriendjes en vriendinnetjes. Met de aangegeven voorkeuren zal indien mogelijk rekening gehouden worden. Mocht dit niet lukken dan zal alleen in uitzonderingssituaties contact opgenomen worden.

De jeugdteams worden door de jeugdcommissie in overleg met de trainers van OTC De Warande ingedeeld.
Als je jezelf na de indeling terug trekt beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld zal worden in een competitie team. Indien door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie dan behoudt De Warande het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken hebben.

Aanmeldingen na de uiterste inschrijfdatum zullen alleen in uitzonderlijke gevallen ingewilligd worden (bv als daardoor een team compleet gemaakt kan worden).

Nieuw inschrijving mogelijk voor competitie op vrijdagavond

In overleg met de commissie teamtennis en de organisatie van KNLTB masters maakt OTC het mogelijk (in tegenstelling tot voorgaande jaren) voor teams om zich ook op de vrijdagavond voor de gemengd, dames of herencompetitie 35+ in te schrijven.

Teamtennis begint op de laatste vrijdag van de competitie waardoor we rekening moeten houden met een beperking van het aantal teams wat zich kan inschrijven voor het najaar. In het najaar is de KNLTB wat flexibeler in het verzetten van wedstrijden omdat in die periode meerdere clubs ook toernooien en clubkampioenschappen hebben. Op het moment dat we de inschrijvingen binnen hebben, gaan we als technische commissie bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Indien het maximale aantal wordt overschreven zal er worden geloot conform de geldende procedure. Ieder team wat competitie wil spelen, kan nog steeds meedoen (en wordt ook gestimuleerd om dit tedoen) aan teamtennis door voor de eerste speeldag van teamtennis een verhindering op te geven.

Procedure voor overschrijding van maximaal aantal teams

Op bepaalde dagen of avonden is de beschikbare baancapaciteit beperkt. Het is dan ook goed mogelijk dat er meer teams inschrijven voor een specifiek dagdeel dan de baancapaciteit toelaat.

In dat geval zal de volgende procedure worden toegepast:

De seniorenteams die in de voorgaande najaarscompetitie op die dag hebben gespeeld worden toegelaten.

Teams die uit minimaal 3 spelers bestaan die in de voorgaande najaarscompetitie op die dag in hetzelfde team hebben gespeeld worden toegelaten mits punt 3 niet van toepassing is.

Indien teams zich splitsen en op basis hiervan beide teams uit 3 spelers bestaan die in de voorgaande najaarscompetitie op die dag hebben gespeeld, worden beide teams bij overschrijding van het maximale aantal teams op die dag in de loting opgenomen.

Indien er moet worden geloot, zullen de betrokken teamcaptains worden uitgenodigd om de loting bij te wonen.

Competitiesoorten om voor op te geven

Per dag vind je onderstaand de mogelijkheden om je voor op te geven. Zie toelichting hierboven om te zien onder welke voorwaarden deze nieuwe soorten gespeeld worden.

ZONDAG

Zo1. Gemengd 1x DE, 1x HE, DD, HD, 1x GD (geen leeftijdsbeperking)

Zo2. Gemengd dubbel DD, HD, 2x GD geen leeftijdsbeperking (NIEUW)

Zo3. Heren 4x HE, 2x HD

Zo4. Heren dubbel 4x HD geen leeftijdsbeperking (NIEUW)

Zo5. Dames 4x DE, 2x DD

Zo6. Dames dubbel 4x DD geen leeftijdsbeperking (NIEUW)

Zo7.  8 / 9 competitie 17+ (middag) 2x D (NIEUW)

Zo8. Gemengd 11 t/m 17 DE, HE, DD, HD, GD

Zo9. Jongens 11 t/m 17 4x HE, 2x HD

Zo10. Meisjes 11 t/m 17 4x DE, 2x DD

Zo11. Gemengd 10 t/m 14 DE, HE, DD, HD, GD

Zo12. Jongens 10 t/m 14 4x HE, 2x HD

Zo13. Meisjes 10 t/m 14 4x DE, 2x DD

Zo14. World Tour Groen 10 t/m 14 4x E, 2x D

ZATERDAG

Za1. Gemengd 17+ DE, HE, DD, HD, GD

Za2. Gemengd dubbel 17+ DD, HD, 2 x GD

Za3. Heren 17+ 4x HE, 2x HD

Za4. Heren dubbel 17+ 4x HD

Za5. Dames 17+ 4x DE, 2x DD

Za6. Dames dubbel 17+ 4x DD

Za7. Dames 17+ 2DE, 3DD

Za8. Gemengd 11 t/m 17 DE, HE, DD, HD, GD (NIEUW)

VRIJDAGMIDDAG

Vr1. Gemengd dubbel 50+ (middag) DD, HD, 2x GD

Vr2. Heren dubbel 50+ (middag) 4x HD

Vr3. Dames dubbel 50+ (middag) 4x DD

Vr4. Gemengd dubbel 35+ (avond) DD, HD, 2x GD

Vr5. Herendubbel 35+ (avond) 4xHD

Vr6 Damesdubbel 35+ (avond) 4xDD

DONDERDAGOCHTEND EN DONDERDAGAVOND

Do1 Dames dubbel 17+ (ochtend) 4DD

Do2.Gemengd dubbel 17+ (avond) DD, HD, 2x GD

Do3. Dames dubbel 17+ (avond) 4DD

Do4. Heren dubbel 17+ (avond) 4DD

Do5. 8 / 9 competitie 17+ (avond) 2D

Contactgegevens

De competitieleiding wenst u een plezierige competitietijd toe !

Michiel Westra (senioren Tel. 06-24342487

Ilse Verschoof (senioren) Tel: 06-28805918

Frank van Geersaem (Gele jeugd) Tel: 06-30120554
Esther Brinkhoff (Gele jeugd) Tel: 06-14968087
Peter vd Berg (Gele jeugd) Tel: 06-37614146

Chantal Deckers (Groene jeugd) Tel: 06-11915003

 

, ,
Vorig bericht
Een woord van dank
Volgend bericht
Laatste kans: inschrijving Warande Open 35+/50+ toernooi 2019 sluit 2 juni a.s.

Gerelateerde berichten