Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie Jeugd 2023

Heb je ook zin om in het najaar van 2023 weer gezellig competitie te spelen?
Wil je meedoen? Schrijf je dan uiterlijk 10 juni a.s. in via onderstaande link ! Dit in verband met het samenstellen van de competitieteams en de aanmelding bij de KNLTB. Voor alle competitiesoorten dien je je in te schrijven, dus voor zowel rood, als oranje, groen en juniorencompetitie.  
De speeldata vind je HIER 

     
    Om alle spelers de mogelijkheid te bieden om competitie te spelen, geeft een jeugdlid zich altijd individueel op. Bij de opmerkingen kun je als je wilt, voorkeuren aangeven ten aanzien van je team(genoten). Hoe prestatiever je team is, hoe meer gekeken wordt naar een passend niveau van alle teamleden en hoe minder ruimte wordt geboden voor indeling met vriendjes en vriendinnetjes. Met de aangegeven voorkeuren zal als het mogelijk is, rekening gehouden worden. Mocht dit niet lukken dan wordt alleen in uitzonderingssituaties contact opgenomen.
De jeugdteams worden door team jeugd in nauw overleg met de trainers ingedeeld. Na de inschrijving wordt willekeurig een team captain aangewezen!
Als je jezelf na de indeling van de teams terug trekt, beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld wordt in een competitie team. Als door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie, dan behoudt de vereniging zich het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken hebben. Aanmeldingen na de uiterste inschrijfdatum kunnen alleen worden meegenomen als daardoor bijvoorbeeld een team compleet gemaakt kan worden. De kosten die zijn verbonden aan de groene en gele competitie worden via de captain geïncasseerd.

Voor de diverse competitie categorieën wordt de volgende leeftijdsindeling aangehouden door de KNLTB:

Rood​ Oranje​ Groen​ Junioren Junioren
Leeftijd ​ t/m 8 jaar​ 8 t/m 10 jaar​ 10 t/m 12 jaar​ 11 t/m 14 jaar​ 13 t/m 17 jaar​
Geboortejaar t/m 2015 2013 t/m 2015 20011 t/m 2013​​ ​2009 t/m 2012 2006 t/m 2010

Junioren competitie 11 t/m 14 jaar

In de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar spelen jongens en meiden spelen door elkaar en mét en tegen elkaar. 

Junioren competitie 13 t/m 17 jaar

In de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar worden in de gemengde competitie 2 dubbelpartijen vervangen door 2 mixpartijen.

Jeugdleden kunnen zich HIER inschrijven.

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je deze bevestiging NIET ontvangt (ook niet in je spam), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en dien je de inschrijving nogmaals te verzenden.

Bij GMail-adressen komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

, , ,
Vorig bericht
Nieuws over de zomerchallenge 2023
Volgend bericht
KNLTB Tennis- en Padel Najaarscompetitie competitie 2023

Gerelateerde berichten