Inschrijving KNLTB voorjaarscompetitie Jeugd 2020

Heb je ook zin om weer gezellig competitie te spelen in het voorjaar? Schrijf je dan in, via onderstaande link, vóór 20 december 2019! (i.v.m. de samenstelling van teams en aanmelding bij de KNLTB) Voor alle competitiesoorten dien je je in te schrijven, dus voor zowel rood, als oranje, groen en juniorencompetitie. 

     
    Om alle spelers de mogelijkheid te bieden om competitie te spelen, dienen jeugdleden zich altijd individueel op te geven. Bij de opmerkingen kun je eventuele voorkeuren aangeven ten aanzien van je team. Hoe prestatiever je team is, hoe meer gekeken zal worden naar een passend niveau van alle teamleden en hoe minder ruimte wordt geboden voor indeling met vriendjes en vriendinnetjes. Met de aangegeven voorkeuren zal indien mogelijk rekening gehouden worden. Mocht dit niet lukken dan zal alleen in uitzonderingssituaties contact opgenomen worden.
De jeugdteams worden door de jeugdcommissie in overleg met de trainers ingedeeld.
Als je jezelf na de indeling terug trekt beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld zal worden in een competitie team. Indien door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie dan behoudt De Warande zich het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken hebben. Aanmeldingen na de uiterste inschrijfdatum kunnen alleen meegenomen worden als daardoor bijvoorbeeld een team compleet gemaakt kan worden.

2020: belangrijke wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

Nieuwe leeftijdsindeling

De KNLTB heeft met ingang van maart 2020 de leeftijdsindeling aangepast voor de diverse competitie categorieën. 

Rood​ Oranje​ Groen​ Junioren Junioren
Leeftijd ​ t/m 8 jaar​ 8 t/m 10 jaar​ 10 t/m 12 jaar​ 11 t/m 14 jaar​ 13 t/m 17 jaar​
Geboortejaar t/m 2012 2010 t/m 2012 2008 t/m 2010 ​​ ​2006 t/m 2009 2003 t/m 2007

Nieuwe competitiesoorten junioren

Junioren competitie 11 t/m 14 jaar

Eén van de grootste wijzigingen voor de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar is het gemengd spelen, jongens en meiden spelen door elkaar en mét en tegen elkaar. 

Junioren competitie 13 t/m 17 jaar

Naast het wijzigen van de leeftijd van de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar is één van de grootste wijzigingen het in de gemengde competitie vervangen van de 2 dubbelpartijen door 2 mixpartijen.

Jeugdleden kunnen zich HIER inschrijven.

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je dit NIET ontvangt (ook niet in je spam), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en dien je nogmaals de inschrijving te verzenden.

Bij GMail komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de Warande bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

Contactgegevens

Voor vragen kun je altijd terecht bij de competitieleiding:

Frank van Geersaem (gele jeugd) Tel: 06-30120554

Chantal Deckers (groene jeugd) Tel: 06-11915003

Ruth Eschweiler (oranje en rode jeugd) Tel: 06-12991573

 

, , ,
Vorig bericht
Inschrijving KNLTB voorjaarscompetitie 2020 senioren
Volgend bericht
Nieuwjaarsborrel en toss!

Gerelateerde berichten

Menu