Tennis- en padelcompetitie najaarscompetitie 2021 voor junioren (ook rood en oranje)

 

 
  Tennis en padel spelen wordt leuker als je wedstrijden speelt!   

 

 

 

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de najaarscompetitie, je kunt aan de padelcompetitie of tenniscompetitie meedoen.

In verband met het samenstellen van de teams kan je uiterlijk TOT 11 juni 2021 aanmelden. Jeugdleden met een alles-in-1 lidmaatschap moeten zich ook aanmelden als ze met de najaarscompetitie mee willen doen.    

 

Kosten voor deelname aan de competitie

De KNLTB najaarscompetitie wordt evenals in voorgaande jaren weer aangeboden. Kosten zijn € 90,00 per team voor de districtscompetities (met 2 blikken ballen per thuiswedstrijd). Voor alles-in-1 kids volgt een aparte factuur via KNLTB Club.

De competitiebijdrage wordt geïnd via een incasso bij de captain van het betreffende team. Dit gebeurt normaliter in de tweede of derde week van de betreffende competitie.

Inschrijven

Als jouw inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding. Als je deze ontvangstmelding NIET ontvangt (en ook niet in je spam map staat), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en vragen we je jouw inschrijving nogmaals te verzenden.

Bij een GMail-adres komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de bevestigingsmail vaak helemaal geweigerd.

     
Jeugd  

Je kunt je HIER aanmelden voor de tenniscompetitie. De speeldata vind je HIER. Let op: het gaat dit najaar  voor rood en oranje jeugd, éénmalig om 8 speeldagen, voor groen en geel (junioren) gaat het om 7 speeldagen. Een aantal speeldagen valt in de herfstvakantie. Er zal vanuit de KNLTB soepel met eventuele inhaalwedstrijden om worden gegaan.

Jeugdleden geven zich altijd individueel op. Dit geldt voor rood, oranje, groen en geel (junioren) en alles-in-1-leden. Bij de opmerkingen kun je eventuele voorkeuren aangeven ten aanzien van je team. Hoe prestatiever je team is hoe meer gekeken zal worden naar een passend niveau van alle teamleden en hoe minder ruimte wordt geboden voor indeling met vriendjes en vriendinnetjes. Met de aangegeven voorkeuren zal indien mogelijk rekening gehouden worden. Mocht dit niet lukken dan zal alleen in uitzonderingssituaties contact opgenomen worden.

De jeugd(tennis)teams worden door team jeugd in overleg met de trainers van OTC De Warande ingedeeld.  

Wil je padelcompetitie spelen?

Ook voor jeugd wordt er in het najaar een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. NIEUW: Jeugdspelers die in 2021 16 jaar worden (geboren in 2005) en ouder mogen ook meedoen in een team met senioren! Dit mag op alle competitiedagen. HIER vind je de speeldata.

Inschrijven voor de padelcompetitie?
Stuur een mail als je mee wilt doen. Vermeld de spelers van het team, de bondsnummers en de padelspeelsterkte (enkele en dubbel) van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team, zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

Let op:

Als je jezelf na de indeling terug trekt beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld zal worden in een competitie team. Indien door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie dan behoudt De Warande het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken hebben.

Aanmeldingen na de uiterste inschrijfdatum zullen alleen in uitzonderlijke gevallen ingewilligd worden (bv als daardoor een team compleet gemaakt kan worden).

 

Competitie, Jeugd
Vorig bericht
Padelcompetitie najaar senioren 2021
Volgend bericht
Schreuder & Co

Gerelateerde berichten

Word jij een SportStar?

SportStars is het nieuwste beweegprogramma van Vitasports. Het doel van deze trainingen is om de motorische vaardigheden bij kinderen, in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 12 jaar, te verbeteren. Als SportStar ga je op een uitdagende, inspirerende en interactieve manier je bewegingsvaardigheden ontwikkelen om uiteindelijk nog beter te worden in jouw sport!

Lees verder