Jack Burm ontvangt gouden speld van het district

P1060180P1060189P1060186
Gisteren heeft ons lid Jack Burm op de KNLTB districtsleden vergadering de gouden speld van het district ontvangen. Peter van Gorp heeft als voorzitter van West Brabant de onderscheiding opgespeld.

Jack heeft deze onderscheiding verdient door meer dan 10 jaar achtereen actief te zijn voor het KNLTB district West Brabant.

Jack zal zich als vrijwilliger nog wel in verschillende rollen blijven zetten voor de KNLTB maar niet langer als coördinator van Wedstrijdtennis.

Jack namens De Warande gefeliciteerd met deze waardering die jij hebt mogen ontvangen.

Vorig bericht
Kamp Vierhoeven: de Film
Volgend bericht
Indeling Wintercompetitie

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu