Je eigen VIP middag of avond

 

* VIP ~ Variatie In Pres(en)tatie *

Voor wie?

Organiseer als tennisliefhebber een leuke sportieve middag of avond voor je zakelijke relaties, collega’s, vrienden/vriendinnen of bijvoorbeeld met je buren. Voel jezelf een VIP in presentatie; doe eens wat anders.

Prestaties op de baan zijn niet eens belangrijk, maar lol en plezier om elkaar op een andere manier te leren kennen zijn het uitgangspunt. Uiteraard zal een hapje en een drankje zeker niet ontbreken. Geniet samen op ons heerlijke terras van de rustige prachtige bosrijke omgeving. Of lekker binnen in ons sfeervolle paviljoen. Je eigen gastvrouw/heer zorgt voor de rest! Wil je je liefde voor tennis delen en zo’n middag of avond meemaken? Dan is dit je kans! En we kunnen dit op maat aanbieden; vraag het ons!

OTC De Warande biedt je een basisprogramma van 15:30 – 19:30 uur

  • Ontvangst om 15.30 uur door je eigen gastvrouw/heer
  • Aanvang tennis om 16.00 uur
  • De baan is van 16.00 tot 18.00 voor jullie gereserveerd
  • Ca. 17.30 kom je van de baan af; tijd voor een verfrissend drankje en een lekkere borrelgarnituur
  • Om ca. 18.30 volgt een heerlijke gezamenlijke maaltijd, bijvoorbeeld saté met friet en sla. Of de fameuze OTC clubsandwich wellicht!
  • Na afloop nog een lekker kopje koffie en indien gewenst nog douchen
  • Ca. 19.30 met een voldaan gevoel als een VIP naar huis.

Wat kan OTC De Warande je bieden

Bovenstaand programma kost voor 4 personen op 1 baan 425,- all-in. Voor 8 personen op 2 banen 625,- en voor 12 personen op 3 banen 825,-

Maar naast bovenstaand programma kunnen we een voorstel op maat maken. Dus nog meer op jouw wensen afgestemd. Bijvoorbeeld met een leuke clinic erbij. Kortom, informeer naar de mogelijkheden! We horen graag van je.

Meer informatie

info@otcdewarande.nl

, ,
Vorig bericht
SeniorPlus Event Woensdag 4 April
Volgend bericht
Bereikbaarheid vereniging van 30 april tot 6 mei 2018

Gerelateerde berichten

OTC De Warande start grote zoektocht naar oprichting

Met het 50-jarig bestaan van OTC De Warande is het tijd om het heden te vieren, te kijken naar de toekomst, maar vooral ook even terug te kijken op het verleden. Want de oprichting van de vereniging aan het Wilhelminakanaal stamt uit 1971. Maar het is zeker zo dat er voor die tijd ook al werd getennist onder bijna dezelfde naam. Een mooi moment om dit uit te zoeken.

Lees verder
Menu