Jeugd

Welkom bij OTC De Warande en wat leuk dat je interesse hebt om te gaan tennissen of padellen!

Kom naar Fun & Play! Dit is een verbindingsmiddag* voor alle jeugd waar van alles (sportief) te leren valt. Het goede nieuws is fun & play op vrijdagmiddag (17.00 tot 18.00 uur) populair is en goed wordt bezocht. De padel/jeugdhut die in de zomer van 2021 met veel clubliefde door vrijwilligers is opgeknapt, wordt op deze vrijdagmiddag gebruikt om een spelletje te doen en elkaar te ontmoeten.

*De club zet extra geld in om naast Thomas een tweede trainer te betalen om fun & play mogelijk te maken voor veel meer jeugdleden. Eind van het jaar gaan we evalueren of dit inderdaad een goed besluit is geweest. Deze extra trainer betekent voor dit jaar (2022) geen verhoging van de contributie.

De lidmaatschapsstructuur met speltactics ziet er zo uit:

  1.      Aspirant** (4 t/m 12 jaar)          €   81,00 op jaarbasis
  2.      Junior (13 – 17jaar)                      €  110,00 op jaarbasis
  3.      Proeflid (voor 3 maanden)         €  30,00 (Junior) en € 22,50 (Aspirant)

**De jongste jeugd (4-5 jaar, zogeheten “Blauwe kids”) is van harte welkom! We zetten de deur wagenwijd open voor deze jonge jeugdleden, we willen ze binden aan de club en ze stimuleren mee te doen met activiteiten! Dit lidmaatschap is kosteloos. Er is pas sprake van een betalend lidmaatschap als deze jeugd in rood competitie gaat spelen. Belangrijk: je kan ook 5 jaar zijn en in rood spelen, dan is een betalend lidmaatschap nodig. Voor deze “Blauwe kids” ontvangt de club een stimuleringsbijdrage ter hoogte van de KNLTB bijdrage.

Eenmalige kosten:

  • Inschrijfgeld € 15,-

Tennis- en/of Padelles

Dit is niet inbegrepen in het lidmaatschap. Op ons park verzorgt tennisschool Vitasports alle tennis- en padellessen. Via onderstaande link vind je meer informatie over de lessen en kan je je inschrijven: https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?