Joosten Kunststoffen 35/50+ Open Warande toernooi 2022 zit er op!

Van maandag 20 t/m zondag 26 juni 2022 is het 42ste 35/50+ Open Warande toernooi 2022 gespeeld op het mooie tennispark van OTC De Warande in Oosterhout. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor: Joosten Kunststoffen.

Voor de beginners in het tennisspel, de gevorderde tennissers en voor de toeschouwers, voor iedereen was het een sportieve maar vooral gezellige toernooiweek op het tennis- en padelpark van OTC De Warande.

Het is altijd een hele klus, de organisatie van een (tennis)toernooi. De promotie, de hapjes, de planning, het omzetten van partijen als deelnemers plots hun wedstrijd willen verzetten, het regelen van sponsoren, de barbezetting, er wordt heel wat energie, geduld en uithoudingsvermogen gevraagd van de vrijwilligers bij een club.

De grootste beloning zit in de voldoening als het wéér gelukt is! En de deelnemers tevreden met hun drankje en borrelplankje -klaargemaakt door onbezoldigde keukenprinsen en prinsesjes- op het zonnige terras napraten. Dan denk je: ja, daar doen we het voor. En helemaal geweldig  is het als alle partijen op de baan staan en de organisatie ook van een wijntje of biertje mag genieten.

Een welgemeend ‘dank je wel” is op dan ook zeker op zijn plaats. DANK JE WEL, Ariën, Bas, Iris, Hank, Marion, Ricky en Suzan! Jullie zijn de helden van het toernooi! En natuurlijk ook een dankjewel aan de deelnemers en de hoofdsponsor, jullie inbreng was fantastisch en onmisbaar.

Er is gespeeld in enkel-, dubbel en gemengde categorieën. Buiten de deelnemers van de eigen club kwamen de tennissers uit de hele regio rondom Oosterhout. Het zonnetje scheen bijna de hele week en op de finalezondag werd iedereen op het park getrakteerd op een broodje hamburger. Dank Stijn en Koen voor het bakken en dank aan de sponsor (vd Water Makelaardij) die dit mogelijk heeft gemaakt.

Het was een geslaagde week en we hopen jullie ook te ontmoeten op de volgende toernooien:
Het Warande Open jeugd tennistoernooi van 13 tot en met 17 juli 2022, het Intersport Oosterhout Warande Open tennistoernooi van 1 tot en met 7 augustus 2022 en het tweede Padeltoernooi bij OTC De Warande van 22 augustus tot en met 28 augustus 2022. Je kan NU inschrijven!!

, , , , ,
Vorig bericht
Verdiepingsvraagstuk Barbezetting
Volgend bericht
Padelclinic aan vrijdagochtend-tossers zeer geslaagd

Gerelateerde berichten