Joosten Concepts

Joosten Concepts is de partner die al in het voortraject met de aannemer in gesprek gaat en samen met de aannemer het D&C bestek, UAV-GC werk of andere besteksvorm analyseert.

Joosten Concepts is een samenwerkingsverband tussen Joosten Kunststoffen en verschillende producenten, ingenieurs en aannemers. Geologics of Kwast Consult is verantwoordelijk voor het ontwerp. Joosten Kunststoffen levert alle materialen voor het project, met producenten TenCate Geosynthetics en Tensar als belangrijkste partners voor gewapende grondconstructies. Molhoek-CCT, Schanskorven Montage en Van Etten brengen de constructies aan. Vrijenban produceert de elementen voor de betonnen facings. Gebroeders Jansen is gespecialiseerd in het aanbrengen van asfltwapening. Hiermee is voor elke bouwmethode en projectfase de benodigde expertise in huis.

De grote kracht van onze samenwerking: OLA – Ontwerpen, Leveren en Aanbrengen -. Joosten Concepts levert niet alleen materiaal, maar neemt het hele traject van ontwerp tot aanbrengen op zich en de aannemer wordt compleet ontzorgd door onze ervaren projectleiders.

 

Vorig bericht
Joosten Kunststoffen
Volgend bericht
JENS Brand Support

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.