Maak kennis met OTC De Warande

Maak kennis met onze club!

Maak kennis met onze club gelegen in het prachtige Warandegebied in Oosterhout. We beschikken over twaalf banen, waarvan twee padelbanen en tien tennisbanen. De omliggende bomen maken het park groen en houden de mogelijke wind tegen. In het moderne clubhuis kun je gezellig een drankje komen drinken tijdens een van de vele activiteiten. Hebben we je interesse gewekt?. 

Je bent van harte welkom bij OTC De Warande!

Heb je nog nooit getennist en wil je weten of tennis iets voor jou is? Dan hebben we diverse mogelijkheden om erachter te komen of het iets voor jou is:

 • Kom naar de Open dagen: Maak een afspraak tijdens de open weken van 1 april tot 15 april 2021 en/of op 11 september 2021.
 • Proefles: Boek een proefles bij onze tennisschool Vitasports. http://vitasports.nl/tennisschool/locaties/otc-de-warande/Het is ook mogelijk om een serie lessen te boeken in combinatie met een introductielidmaatschap.
 • Toss avond: Wil je graag tennissen, maar weet je niet met wie? Iedere maandagavond en dinsdagavond organiseren we tussen 19.30 – 21.45 uur een toss avond. Ongeacht niveau, leeftijd of geslacht kun je meedoen. Het tossen gebeurt coronaproof en zo ontstaan er dubbelspelen met dames, heren, gemixt van alle niveaus en leeftijden door elkaar. Er wordt drie kwartier gespeeld, waarna en iedereen met een nieuwe partner tegen een ander duo speelt.

Heb je een vraag, wil je de open dag bezoeken, een proefles boeken, laat hier je naam en emailadres achter, dan nemen we contact met je op!

Je bent van harte welkom bij OTC De Warande

  Naam
  *
  Email
  *
  Telefoon
  Verplicht veld
  *

  Voor je het weet, sta je op de baan bij Tennisvereniging OTC De Warande.

  Toekomstige evenementen

  Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

  Recente Facebook Berichten

  Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

  Menu