Maak kennis met OTC De Warande

Maak kennis met onze club!

Maak kennis met onze club gelegen in het prachtige Warandegebied in Oosterhout. We beschikken over 13 banen, 4 padelbanen en 7 tennisbanen. De omliggende bomen maken het park groen en op de speelweide kan de jeugd heerlijk spelen. In het moderne clubhuis kun je gezellig een drankje drinken tijdens een van de vele activiteiten. Hebben we je interesse gewekt?

Je bent van harte welkom!

Heb je nog nooit getennist of padel gespeeld en wil je weten het iets voor jou is?

 • Kom naar één van de Open Dagen;
 • Proeflessen: Schrijf je in voor ‘Maak Kennis met Tennis’ of ‘Maak Kennis met Padel’. https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/
 • Tossen: Wil je graag tennissen en/of padel spelen, maar weet je niet met wie? Iedere maandagavond en dinsdagavond organiseren we tussen 19.00 – 22.00 uur een toss avond en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 een tossmiddag.
  Je meldt je aan via WhatsApp en ontvangt de planning van te voren. Er wordt steeds drie kwartier gespeeld, steeds met een nieuwe partner tegen een ander duo.

Heb je een vraag, wil je de open dag bezoeken, lessen, tossen, laat je naam en emailadres achter, dan nemen we contact met je op!

Je bent van harte welkom bij OTC De Warande

  Naam*

  Email*

  Telefoon

  Verplicht veld*

  Voor je het weet, sta je op de baan bij Oosterhoutse Tennis- & Padelclub De Warande!

  Lid worden

  Welkom bij onze vereniging!

  Huur een baan!

  Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?