KNLTB Senioren Competitie 2020

De Voorjaarscompetitie (jeugd en senioren) is in verband met de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verplaatst naar het najaar. Deze competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020. 
Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. De KNLTB heeft ook scenario’s klaarliggen waarbij bijvoorbeeld de startdatum wordt opgeschoven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik hier voor een overzicht van alle speeldata. 

Aanmelden voor de competitie in het najaar:

Junioren
Team Jeugd gaat zelf met informatie komen over de competitie in het najaar.

Senioren
We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dan de mogelijkheid voor nieuwe teams om in te schrijven mits de ruimte op de vereniging dit toelaat.

Hieronder lees je welke stappen moeten worden doorlopen voor deelname aan de KNLTB Competitie 2020. De deadline is 21 juni.

Stap 1: Teams die reeds in het voorjaar hebben ingeschreven dienen per email te bevestigen (info@vwselekties.nl) of ze nog steeds willen deelnemen of dat hun inschrijving moet worden verwijderd.

Stap 2: Teams die NIET in het voorjaar hebben ingeschreven, kunnen zich alsnog inschrijven. Let op: zij kunnen spelen als de ruimte het toelaat. Voor de mogelijkheden voor inschrijving verwijzen we naar de informatie voorjaar en gebruik daarbij het inschrijfformulier

Bij vragen kun je contact opnemen met team competitie:

Michiel Westra    06-24342487
Ilse Verschoof     06-28805918

Competitie, Senioren
Vorig bericht
Speciaal Jeugdnieuws: vrij spelen voor de jeugd!
Volgend bericht
Balletje slaan?

Gerelateerde berichten