Tenniscompetitie najaar 2021 senioren

De voorjaarscompetitie (tennis en padel) voor senioren gaat naar het najaar 2021. 

We hopen dat alle tennis- en padelteams die zich voor de voorjaarscompetitie 2021 hebben ingeschreven ook weer mee gaan doen aan de tennis- en padelcompetitie in het najaar. Tennis- en padelspelen is nog leuker door het spelen van wedstrijden!

Als je niet kunt wachten om in het najaar competitie te spelen en je hebt je in het voorjaar aangemeld voor tennis- óf padelcompetitie, dan hoef je niets te doen.

Natuurlijk kan het zijn dat jouw team om bepaalde redenen besluit toch niet mee te doen. Als jouw team zich terugtrekt en niet meedoet in het najaar, laat dit dan voor 11 juni weten en stuur een mail aan info@vwselekties.nl. Voor teams die zich te laat terugtrekken wordt door de KNLTB aan de club een boete per team opgelegd die kan oplopen tot € 225,00. Deze boete berekenen wij door aan het betreffende team.

Als de ruimte op de vereniging het toelaat kunnen er nieuwe (senioren)teams inschrijven voor de tennis- en padelcompetitie in het najaar. Dat is goed nieuws voor alle (nieuwe) leden, die mee willen doen!

 

Kosten voor deelname aan de competitie

Net zoals voorgaande jaren organiseren we weer met veel plezier de KNLTB competitie 2021. De competities pakten in 2020 voor alle deelnemers anders uit dan verwacht, maar we hopen van harte op betere tijden! De kosten voor competities met 2 blikken ballen per thuiswedstrijd zijn  € 100,- per team en voor competities met 4 blikken ballen € 150 per team. De competitiebijdrage wordt via een incasso geïnd bij de captain van het betreffende team. Dit gebeurt normaliter in de tweede of derde week van de betreffende competitie.

De speeldata vind je HIER

Inschrijven

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je geen ontvangstmelding krijgt en deze ook niet in je spam map staat, dan is de inschrijving niet succesvol geweest en vragen we  je nogmaals de inschrijving te verzenden.

Bij GMail-adressen komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de Warande bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

Senioren   Senioren teams kunnen zich als HIER geheel team opgeven. Senioren die geen team hebben kunnen zich HIER ook als individu opgeven.

In de meeste gevallen is bij senioren sprake van vaste teams die al jaren met elkaar spelen. De captain van het team kan via één formulier alle teamleden opgeven en de competitiesoort. De individuele teamleden hoeven zich niet apart op te geven.

Senior leden die graag competitie willen spelen, maar nog geen team hebben, kunnen zich individueel inschrijven. Individuele aanmeldingen door senioren worden doorgestuurd naar een nieuwe functionaris binnen de club, de competitiemakelaar (Fons Daems). Fons gaat met name nieuwe (maar ook bestaande) leden die competitie willen spelen, begeleiden naar een nieuw  samen te stellen competitieteam of deze leden koppelen aan een bestaand team. Indien captains van bestaande teams  aanvulling en/of versterking zoeken, vermeld dit dan in het formulier. Het plaatsen van individuele  leden in een bestaand team gebeurt altijd in overleg met het team. Er worden geen leden verplicht in een team geplaatst.

Jeugdleden   Dit bericht is NIET bedoeld voor het opgeven voor de jeugdleden.
Hiervoor volgt nog nieuws van team Jeugd.

 

Procedure voor overschrijding van maximaal aantal teams

Op bepaalde competitiedagen of competitieavonden is het mogelijk dat er meer teams inschrijven dan de baancapaciteit toelaat.

In dat geval zal de volgende procedure worden toegepast:

  1. De seniorenteams die in de voorgaande voorjaarscompetitie op die dag hebben ingeschreven, worden toegelaten.
  2. Teams die uit minimaal 3 spelers bestaan die in de voorgaande voorjaarscompetitie op die dag in hetzelfde team hebben gespeeld worden toegelaten mits punt 3 niet van toepassing is.
  3. Indien teams zich splitsen en op basis hiervan beide teams uit 3 spelers bestaan die in de voorgaande voorjaarscompetitie op die dag hebben gespeeld, worden beide teams bij overschrijding van het maximale aantal teams op die dag in de loting opgenomen.
  4. Indien er moet worden geloot, zullen de betrokken teamcaptains worden uitgenodigd om de loting bij te wonen.

Competitiesoorten:

Per dag vind je onderstaand de competitiesoorten waar je voor kunt inschrijven. De nieuwe soorten staan in oranje aangegeven, zie toelichting hierboven om te zien onder welke voorwaarden deze nieuwe soorten gespeeld worden.

ZONDAG

Zo1. Gemengd 2x DE, 2x HE, DD, HD, 2x GD

Zo2. Heren 4x HE, 2x HD

Zo3. Heren dubbel 4x HD

Zo4. Dames 4x DE, 2x DD

Zo5. Dames dubbel 4x DD

Zo6. Gemengd 35+ DE, HE, DD, HD, GD

Zo7. Heren 35+ 4x HE, 2x HD

Zo8. Gemengd 17+ DE, HE, DD, HD, GD

Zo9. 8&9 17+ (middag) 2x dubbel

Zo10. Gemengd dubbel DD, HD, 2x GD

ZATERDAG

Za1. Gemengd 17+ DE, HE, DD, HD, GD

Za2. Heren 17+ 4x HE, 2x HD

Za3. Dames 17+ 2x DE, 3x DD

Za4. Dames 17+ 4x DE, 2x DD

Za5. Dames dubbel 17+ 4x DD

Za6. Gemengd dubbel 17+ DD, HD, 2 GD

Za7. Heren 35+ 2HE, 3HD

Za8. Heren 35+ 4xHE, 2HD

Za9. Heren dubbel 17+ 4x HD

Za10. Heren dubbel 50+ 4x HD (nieuwe competitiesoort)

VRIJDAGMIDDAG EN VRIJDAGAVOND

Vr1. Gemengd dubbel 50+ (middag) DD, HD, 2x GD

Vr2. Heren dubbel 50+ (middag) 4x HD

Vr3. Gemengd dubbel 35+ (avond) DD, HD, 2 x GD

Vr4. Heren dubbel 35+ (avond) 4x HD

Vr5. Dames dubbel 35+ (avond) 4x DD

Vr6. Gemengd dubbel 17+ (avond) DD, HD, 2x GD

Vr7. Heren dubbel 17+ (avond) 4x HD

Vr8. Dames dubbel 17+ (avond) 4x DD

DONDERDAGOCHTEND EN DONDERDAGAVOND

Do1. Dames (ochtend) 2DE, 3DD

Do2. Dames dubbel (ochtend) 17+ 4DD

Do3. Gemengd dubbel 17+ (avond) DD, HD, 2x GD

Do4. Dames dubbel 17+ (avond) 4DD

Do5. 8 / 9 competitie 17+ (avond) 2D

Do6. Dames dubbel (middag) 17+ 4DD

Do7. Heren dubbel (avond) 17+ 4HD

 

DINSDAGOCHTEND

Di1. Dames dubbel 17+ 4DD

Contactgegevens

Team competitie wenst je een fijne competitietijd toe!

Michiel Westra  06-24342487

Ilse Verschoof   06-28805918

Fons Daems      06-47090103

 

Competitie, Senioren
Vorig bericht
Groot onderhoud tennisbanen op vrijdag 2 juni 2023
Volgend bericht
Padelcompetitie najaar senioren 2021

Gerelateerde berichten