Inschrijven jeugd Tennis- én Padel Voorjaarscompetitie 2024

knltb-logo-vierkant

We hebben de inschrijvingsvoorwaarden voor de KNLTB voorjaarscompetitie JEUGD 2024 ontvangen. Je kunt je inschrijven voor Tenniskids (rood/oranje) , groen/junioren tenniscompetitie óf padelcompetitie!

De deadline voor de jeugd competitie is 20 december 2023.

Let op: Aanmeldingen na de deadline zullen alleen in uitzonderlijke gevallen ingewilligd worden (bv als daardoor een team compleet gemaakt kan worden). De competitiebijdragen worden nog vastgesteld.   

Jeugd speelt alleen op de zondagen. In het voorjaar 2024 zijn 7 tennisbanen beschikbaar, daarom gaan we strakker met de (start)tijden om.

De speeldata voor de tenniscompetitie jeugd 2024 vind je HIER.

Jeugdleden geven zich individueel op voor de tenniscompetitie in het voorjaar van 2024! Dat kan HIER. En lees HIER alle informatie over de jeugd tenniscompetitie in het voorjaar 2024.

Wil je als jeugdlid padelcompetitie spelen? Geef je dan op!

We bieden jeugd de mogelijkheid om in het voorjaar 2024 padelcompetitie te spelen.
Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag
NIEUW: Jeugdspelers die in 2024 16 jaar worden (geboren in 2008) en ouder mogen ook meedoen in een team met senioren! Dit mag op alle competitiedagen. HIER vind je de speeldata.

Hoe schrijf je als jeugdlid in voor de padelcompetitie?
Stuur een mail als je mee wilt doen. Vermeld de spelers van het team, de bondsnummers en de padelspeelsterkte (enkele en dubbel) van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team, zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

Belangrijk om te weten:
Als je jezelf na de indeling terug trekt beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld zal worden in een competitie team. Als door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie dan behoudt de club het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken heeft/hebben.

 

 

  

 

Competitie, Jeugd, Senioren
Vorig bericht
Algemene Ledenvergadering op 12 december 2023
Volgend bericht
Lisette van Rhoon overleden

Gerelateerde berichten