KNLTB Tennis- en Padel Voorjaarscompetie 2022

knltb-logo-vierkant

We hebben de inschrijvingsvoorwaarden voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 ontvangen. Je kunt je inschrijven voor de tenniscompetitie en/of padelcompetitie (jeugd en senioren). De deadline is 6 januari 2022 voor seniorenteams en 19 december 2021 voor juniorenteams. Aanmeldingen van teams na de deadline zullen alleen in uitzonderlijke gevallen ingewilligd worden. De competitiebijdragen worden nog vastgesteld.   

De Voorjaarscompetitie 2022 voor padel en tennis wordt in dezelfde weken gespeeld. De padelcompetitie kent in het voorjaar, zomer en najaar 5 speelweken en de tennis competitie (met uitzondering van de vrijdagavondcompetitie) 7 speelweken. De padelcompetitie wordt in 2022 uitgebreid naar 4 competities: voorjaar, zomer en najaar (5 speelweken) en wintercompetitie (7 speelweken).  

De speeldata voor de tenniscompetitie vind je HIER en voor de padelcompetitie HIER.

Senioren   Tennis 

Let op: Om de drukte op de vrijdagavond te reguleren en groei in de toekomst mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond om de week worden gespeeld. Lees HIER meer over de  veranderingen in vrijdagavondcompetitie en de procedure voor overschrijding van maximaal aantal teams.

Seniorenteams voor de tenniscompetitie kunnen zich HIER als team aanmelden. Senioren die nog geen tennisteam hebben kunnen zich HIER opgeven. Individuele aanmeldingen door senioren worden door de competitiemakelaar bekeken. Er wordt geprobeerd voor deze personen een geschikt team te vinden. De competitiesoorten waarvoor je kunt aanmelden kan je HIER vinden. Graag jouw eerste keuze én alternatief vermelden op het aanmeldformulier.

Padel

De (senioren)padelcompetitie staat open vanaf 15+. Er kan door senioren gespeeld worden op vrijdag, zaterdag en zondag en in 5 klassen. Alle competities worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers die 4 dubbelpartijen spelen.

Seniorenteams voor de padelcompetitie kunnen zich opgeven door de gegevens van het padelteam te mailen naar info@vwselekties.nl ovv de namen, dubbelspeelsterkte, KNLTB nummers van de spelers en lers en de vermelding van de captain (emailadres en telefoonnummer).

Junioren   Je kunt je HIER aanmelden voor de tenniscompetitie. De speeldata vind je HIER. Let op: het gaat voor rood en oranje jeugd, om 8 speeldagen, voor groen en geel (junioren) gaat het om 7 speeldagen. Een aantal speeldagen valt in de voorjaarsvakantie. Er zal vanuit de KNLTB soepel met eventuele inhaalwedstrijden om worden gegaan. 

  
Jeugdleden geven zich altijd individueel op. Dit geldt voor rood, oranje, groen en geel (junioren) en alles-in-1-leden. Bij de opmerkingen kun je eventuele voorkeuren aangeven ten aanzien van je team. Hoe prestatiever je team is hoe meer gekeken zal worden naar een passend niveau van alle teamleden en hoe minder ruimte wordt geboden voor indeling met vriendjes en vriendinnetjes. Met de aangegeven voorkeuren zal indien mogelijk rekening gehouden worden. Mocht dit niet lukken dan zal alleen in uitzonderingssituaties contact opgenomen worden.  De jeugdteams worden door team jeugd in overleg met de trainers van OTC De Warande ingedeeld.  

Wil je padelcompetitie spelen? Ook voor jeugd wordt er in het voorjaar een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. NIEUW: Jeugdspelers die in 2022 16 jaar worden (geboren in 2006) en ouder mogen ook meedoen in een team met senioren! Dit mag op alle competitiedagen. HIER vind je de speeldata.

 

Inschrijven voor de padelcompetitie?
Stuur een mail als je mee wilt doen. Vermeld de spelers van het team, de bondsnummers en de padelspeelsterkte (enkele en dubbel) van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team, zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

Let op:

Als je jezelf na de indeling terug trekt beslist de club of je de daarop volgende 12 maanden nog ingedeeld zal worden in een competitie team. Indien door terugtrekken van een of meer spelers/speelsters het team terug getrokken wordt uit de competitie dan behoudt de club het recht voor om de KNLTB boete te verhalen op diegene die zich uit het team teruggetrokken hebben.

Aanmeldingen na de uiterste inschrijfdatum zullen alleen in uitzonderlijke gevallen ingewilligd worden (bv als daardoor een team compleet gemaakt kan worden).

 

 

, ,
Vorig bericht
Oliebollen Ouder Kind toernooi verplaatst naar voorjaar 2022
Volgend bericht
Wil jij een steentje bijdragen aan de jeugd?

Gerelateerde berichten

Menu