50ste Gouden Editie Intersport Oosterhout Warande Open!!!

Gouden 50e editie van het Intersport Oosterhout Open Warande Tennistoernooi

In de week van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus staat er veel te gebeuren bij OTC De Warande. Op het mooie tennispark aan het Wihelminakanaal Zuid wordt die week de jubileumeditie van het Open Warande tennistoernooi gespeeld. Aangezien het de 50e editie betreft zal er naast de tenniswedstrijden ook gefeest worden.

Het tennistoernooi is bedoeld voor alle KNLTB leden uit de regio variërend van speelsterkte 2 tot en met 9. Er worden zowel enkels en dubbels gespeeld deze week. Voor degene die willen is er ook een 35+ categorie om wat meer de krachten met leeftijdsgenoten te kunnen meten. De indeling vind plaats op basis van iedere actuele rating, waardoor er veel spannende wedstrijden zullen zijn tussen tegenstanders die aan elkaar gewaagd zijn.

Gedurende de hele week zal er ’s avonds een maaltijd bereid worden door vrijwilligers van de club. Spelers en supporters die geen zin hebben om te koken kunnen op die manier tegen een klein bedrag toch goed en lekker eten.  In de loop van de avond worden er ook de nodige hapjes geserveerd, zodat het met wat te eten en drinken goed toeven is op het terras.

Aan de feestavond is dit jaar heel veel aandacht besteed. Nadat alle wedstrijden langzaam op hun eind lopen staan er twee artiesten op het programma. Op de eerste plaats komt Danny Nicolay zijn opwachting maken. Deze rasartiest heeft al in de Arena gestaan voor 50.000 mensen en heeft menig kroeg omgetoverd tot een bruisend feest. In Oosterhout is hij met regelmaat te zien in café de Stapmolen waar hij er altijd in slaagt iedereen aan het dansen en zingen te krijgen. Na zijn optreden staat er een geweldige jonge band uit Breda op het programma, de Easy Wonderband. Met een breed soul/funky repertoire spelen zij de bekende nummers, van toen en nu, waarop wel gedanst móet worden.

Op de zaterdag vanaf 11.00 uur zal er een echte Nederlandse tennislegende zijn opwachting maken op de baan. Paul Haarhuis, die meerdere Grand Salm dubbeltitels op zijn naam heeft staan, zal dan een clinic geven aan deelnemers van het toernooi. Met al zijn kennis en ervaring zal hij iedereen van goede tips kunnen voorzien om nog beter te kunnen gaan tennissen. Uiteraard zal hij ook nog zijn eigen kunsten vertonen wat zeker de moeite waard is om te komen bekijken.

Voor meer informatie of om deel te nemen, kijk op www.otcdewarande.nl. Inschrijven voor het toernooi kan tot 18 juli aanstaande.

Vorig bericht
KNLTB ClubApp
Volgend bericht
Teams najaarscompetitie Senioren, Jeugd Geel en Jeugd Groen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.