Lid worden

Lidmaatschappen en Contributie

Welkom bij de Club! Wat leuk dat je lid wordt.

Inschrijven is heel eenvoudig via het inschrijfformulier. (voor jeugd en volwassenen). We hebben je foto nodig voor jouw KNLTB pas. Graag uploaden via het inschrijfformulier. Voor inschrijving kun je hier het bar reglement en huishoudelijk reglement vinden voor acceptatie.

We maken in de basis onderscheid tussen de volgende lidmaatschappen

  • Lidmaatschap voor volwassenen (senior leden). 
  • Lidmaatschap voor jeugdleden (junior en aspirant leden). 
   Ieder junior lid wordt geacht om een ouderbijdrage te leveren. Nieuwe jeugdleden tot en met 12 jaar worden automatisch ingeschreven voor Alles-in-1 pakket.

De vereniging draait volledig op de inzet van leden. Ook de bar wordt bemand door leden. Leden tussen de 18 en 70 jaar zijn verplicht 4 bardiensten in een kalender jaar te draaien. Ben je niet in de gelegenheid dan kan je de bardiensten ook afkopen voor € 25,00 per bardienst. Stuur een mail naar administratie@otcdewarande.nl o.v.v afkoop bardienst, het aantal bardiensten dat je wil afkopen, je naam en KNLTB nummer.

Contributie

Senior leden 18 jaar en ouder   € 190,00
Junior leden 13 jaar en ouder € 110,00
Aspirant leden t/m 12 jaar € 81,00
Ondersteunende leden   € 42,00

Voor het bepalen van de leeftijdscategorie (bij de overgang van aspirant naar junior of van junior naar senior) wordt de leeftijd genomen die men heeft op 31 december van het lopende jaar.

Daarnaast bieden we een aantal speciale lidmaatschap vormen aan:

1. Kennismakingslidmaatschap voor 3 maanden

Dit kennismakingslidmaatschap kan je op ieder willekeurig moment in het jaar afsluiten. Duur: 3 maanden, kosten € 60,00.

2. Lidmaatschap voor rolstoeltennis

Lidmaatschap voor volwassenen: € 95,00. Voor junioren vanaf 13 jaar tot en met 17 jaar geldt een tarief van € 55,00. Voor aspiranten (tot 13 jaar) geldt een tarief van € 40,50. Er is geen bardienstplicht. Er wordt contact met je opgenomen om een alternatief te bespreken.  

3. Studentenlidmaatschap

Lidmaatschap voor studenten aan MBO; HBO of WO. Leeftijd 16 tot 24 jaar. € 110,00 voor een jaar. Er is bardienstplicht voor studenten van 18 jaar en ouder. (2 bardiensten). Bewijs van inschrijving opleidingsinstituut (jaarlijks) vereist.

4. Off season lidmaatschap

Geldig van 1 oktober – 1 april. € 145,00 (inclusief bar-afkoop). Als bardienst wel wordt gedraaid, volgt restitutie van € 50,00 nadat de bardienstplicht is vervuld.

5. Competitielidmaatschap (alleen mogelijk op voordracht van het bestuur)

Geldig van 1 januari tot 1 juli. Voor senioren zijn de kosten € 95,00 er is een bardienstplicht van 2 bardiensten. Voor junioren (tot 18 jaar): € 55,00; voor aspiranten (tot 13 jaar): € 40,50.

6. Zomerchallenge

 • 3 maanden vrij tennissen en deelname aan clubactiviteiten.
 • Voor een periode van 3 maanden in de maanden juni/juli/augustus/september
 • Starten met de Zomer Challenge kan vanaf 1 t/m 30 juni
 • Optioneel een aantal tennislessen
 • Kosten: €50 voor senioren en €30 voor junioren (13-18 jaar)

Rustend lidmaatschap

Een rustend lidmaatschap is mogelijk voor leden die wegens een blessure langere tijd niet kunnen spelen. Neem voor meer informatie contact op met de ledenadministratie.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is éénmalig en bedraagt voor:
Senior leden    € 25,00
Overige leden € 15,00
Per huishouden is maximaal € 50,00 inschrijfgeld verschuldigd (bij gelijktijdige inschrijving). Inschrijfgeld is niet verschuldigd bij het aangaan van een zomerchallenge-lidmaatschap en het introductielidmaatschap. Als dit lidmaatschap wordt omgezet naar een vol lidmaatschap worden deze kosten wel in rekening gebracht.

Lid worden in de loop van het jaar

Word je in de loop van het jaar lid dan betaal je niet de volledige contributie. In de onderstaande tabel staan de bedragen die voor de verschillende leeftijden verschuldigd zijn.

  Senior Junior   Aspirant
Voor 1 Juni   € 190,00   €110,00 € 81,00
Vanaf 1 Juni € 111,00 € 64,00 € 47,00
Vanaf 1 Juli € 95,00 € 55,00 € 41,00
Vanaf 1 Augustus € 79,00 € 46,00 € 34,00
Vanaf 1 September € 64,00 € 37,00 € 27,00
Vanaf 1 Oktober € 48,00 € 28,00 € 20,00
Vanaf 1 November € 32,00 € 19,00 € 14,00
Vanaf 1 December € 00,00 € 00,00 € 00,00

Gezinskorting

voor een 3e lid van een gezin 10% korting op de contributie.
voor een 4e lid van een gezin 20% korting op de contributie.
voor een 5e lid van een gezin 30% korting op de contributie.

De senioren van één huishouden tellen wij als 1e en 2e lid. Om in aanmerking te komen voor gezinskorting moeten alle gezinsleden op hetzelfde adres wonen! Rustende leden tellen niet mee bij het bepalen van de gezinskorting. 

Het introduceren van een (potentieel) lid

Kosten zijn € 10,00 voor een volwassene en € 5,00 voor een jeugdlid. Je mag een dagdeel tennissen. Je kunt afrekenen bij de bardienstmedewerker. Deze verstrekt vervolgens een pas waarmee je een baan kunt reserveren. Introduceren kan maximaal 5 maal per persoon per jaar.

Huren van een baan

€20,00 per uur per baan

Belangrijk om te weten

Mocht het zo zijn dat betaling ineens van het volle bedrag van de contributie bezwaarlijk is, dan wijzen wij u graag op de mogelijkheid om de contributie in twee gelijke termijnen te betalen. Uw rekening zal dan begin maart en eind mei voor het betreffende bedrag worden belast.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u een verzoek per e-mail inclusief uw telefoon- en bankrekening nummer sturen ter attentie van ledenadministratie@otcdewarande.nl. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen (per e-mail of telefoon) en indien nodig een machtigingsformulier sturen. Uiteraard zal alle informatie vertrouwelijk worden behandeld.

Voor seniorleden tot 70 jaar is het verplicht om bardienst te draaien. Iedere eerste maandag van de maand wordt in het paviljoen een instructie gegeven. Inschrijven voor bardiensten kun je via deze website doen. Je moet daarvoor eerst inloggen middels het Leden menu. Meer weten?: https://www.otcdewarande.nl/bardienst/
 

Welkom nieuwe leden

Als nieuw (jeugd)lid van OTC De Warande ontvang je na inschrijving een uitnodiging voor een Welkom bij de Club-avond. Deze avonden vinden 5 keer per jaar plaats op een maandagavond. De competitiemakelaar zal ook aanwezig zijn om je meer te vertellen over competitie spelen. Na het welkom is er gelegenheid om met elkaar te tossen. Deze maandag avond toss is zeer geschikt voor nieuwe leden. Zo leer je snel andere leden kennen. Wij vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt binnen de vereniging.

Voor jeugdleden is er een Tenniskids boekje, met alle informatie over tennis voor de jeugd bij OTC De Warande

Training

Vanaf februari 2019 verzorgt Vitasports de tennis en nu ook padellessen bij OTC De Warande. Voor inschrijven voor tennisles, padelles en/of fysieke training: http://vitasports.nl/

 

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

Menu