Spelen met 4 personen

Na plezierig overleg met de gemeente kunnen we het volgende meedelen:

Ook leden van 18 jaar en ouder kunnen met zijn vieren de baan op om te tennissen of padel te spelen, onder een aantal strikte voorwaarden:

  • Er mag gespeeld worden met een groep van maximaal 4 personen die niet van samenstelling mag veranderen.
  • Er moet op de baan 1,5 meter afstand worden bewaard tussen alle spelers.
  • Er mag niet in wedstrijdverband of een partijtje gespeeld worden, alleen trainen. Standen mogen dus niet worden bijgehouden.
  • Georganiseerde activiteiten zoals tossen zijn nog niet toegestaan.

De instellingen van het afhangbord zijn vanaf 5 december 2020 weer aangepast, dan is het weer mogelijk om met 4 personen per baan afhangen.

Verder geldt: geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan. Dat kán betekenen dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen ‘high fives’ . Blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen.

Om boetes te voorkomen verzoeken wij iedereen zich hieraan te houden en rekenen we op ieders eigen verantwoordelijkheid in deze.

Let wel: vanuit het bestuur zal niet gehandhaafd worden, het voldoen aan de voorwaarden is een eigen verantwoordelijkheid van een ieder die op het park speelt. Houd er rekening mee dat er wel streng gehandhaafd zal worden door BOA’s die een bezoek kunnen brengen aan onze vereniging. Eventuele boetes voor het niet naleven van de richtlijnen zijn voor eigen rekening.

Vorig bericht
De padelbanen zijn klaar!
Volgend bericht
Update coronavirus

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.