Update minibaan

Vanaf heden is Padelbaan 1 exclusief als volwaardige minibaan c.q. Kids-Padelbaan (m.u.v. padelcompetities en –toernooien) beschikbaar voor jeugd van maandag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag van 9.00 tot 13.00 uur is tennisbaan 2 exclusief (m.u.v. tenniscompetities en -toernooien) beschikbaar voor jeugd.
Is er geen jeugd aan het spelen, dan is de baan vrij voor andere spelers. Wil de jeugd de baan gebruiken, geef ze dan ook meteen vrij baan!

Deze speelregels zijn afgesproken tussen Team Jeugd en Team Padel en besproken met het bestuur. Ze hangen op de padelkooi en bij tennisbaan 2. Controle op de speelregels vindt plaats via feedback van Team Jeugd en de jeugdleden zelf.
We wensen de jeugd veel speelplezier!

, , , , , ,
Vorig bericht
Toelichting digitaal afhangen via de KNLTB Club App:
Volgend bericht
Schrijf je NU in voor tennis- en padeltraining

Gerelateerde berichten

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten.

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities en tossen.

Lees verder
Menu