Padelinfo en meer

Padelinfo en meer……

Afgelopen woensdagavond heeft de padelwerkgroep tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) de aanwezige leden geïnformeerd over de voortgang van het haalbaarheidsonderzoek.

Tijdens de vergadering is uitleg gegeven over de sport padel en de bijbehorende spelregels. Behalve de uitleg was er ook demonstratiemateriaal aanwezig, zoals een padelracket en een bal. Leuk om te zien en te voelen!
Daarnaast zijn de voorlopige uitkomsten van de enquête toegelicht. Hieruit komt naar voren dat er zowel door jong(eren) als oud(eren) volop belangstelling en interesse is voor padel. Dit werd gedeeld door de aanwezigen bij de ALV. Reden genoeg voor de werkgroep om verder te gaan met het haalbaarheidsonderzoek voor de aanleg van padelbanen bij OTC De Warande. De werkgroep gaat nu zaken als locatiebepaling, financiële haalbaarheid en organisatie en beleid verder uitwerken.

Uit de enquête bleek tevens dat een aantal leden graag actief wil deelnemen aan de werkgroep. Via dit bericht worden jullie van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Bas van Beek (06-23738913) of Erwin Wadners (06-55253975).

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

….

Vorig bericht
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 8 mei 2019
Volgend bericht
Ga je mee naar Rosmalen?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.