Najaarscompetitie 2021

Beste competitiespelers (tennis en padel)

De competitie is begonnen en we wensen je veel plezier.

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter regel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het verblijven in het clubhuis een coronatoegangsbewijs verplicht, voor het gebruik van het terras buiten geldt deze verplichting niet. We willen als sportclub zo goed mogelijk aan de voorwaarden voldoen en hebben daarbij jullie hulp nodig. Daarom doen we een beroep op jullie medewerking en eigen verantwoordelijkheid.

De horeca op sportlocaties mag open van 6.00 tot 00.00 uur. Op vrijdagavond blijven hangen is daarom helaas nog niet mogelijk, want de bardienst moet om 00.00 uur het clubhuis, terras en plaza schoon hebben en naar huis.  De bar mag niet worden ‘overgenomen’! Entertainment, zoals grote beeldschermen, live optredens en harde muziek, is niet toegestaan.

Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard wel met inachtneming van de basismaatregelen.

Toeschouwers zijn nog steeds van harte welkom en ouders mogen dus kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis en padel kunnen (competitie)wedstrijden bezoeken.

Let op:

De hapjes voor na de wedstrijd kunnen de teams zelf van thuis meenemen en verzorgen, maar de keuken is het domein van de bardienst en niet van de teams. Dringend verzoek om het ‘klaarmaken’, snijden etc van jouw hapjes, thuis te doen en alles geprepareerd naar de baan te nemen. Hapjes die tijdens de wedstrijden koel bewaard moeten worden, (graag thuis in een tas met naam verpakken!) worden door de bardienst in de koelkast gezet. Dat wat buiten de koelkast kan blijven, houdt het team gewoon bij zich. Benodigd bestek, bordjes, schaaltjes, etc zélf meenemen en de door jou gebruikte schaaltjes etc.  weer gebruikt mee terug naar huis nemen.

Zorg er a.u.b voor dat je alles netjes achterlaat, dat is voor de bardienst minder opruim- en poetswerk en wel zo fijn!

Het clubhuis én alle terrassen (ook de padelplaza!) moeten nog steeds om 00.00 uur schoon en leeg zijn. Zorg er dus a.u.b. voor dat al jouw gebruikte glazen, kopjes, enzovoort op tijd naar de bar gebracht worden. Zo houden we het park en clubhuis netjes en ontlasten we de bardienst. Op vrijdagavond en zondagavond moeten de krukken en stoelen op de tafels, dan wordt er de volgende ochtend vroeg gepoetst.

We willen je vriendelijke verzoeken jouw bardiensten zo snel mogelijk in te plannen.
Er zijn nog steeds bardienstplichtige leden, waaronder competitiespelers die hun bardiensten nog NIET hebben ingepland. Dat is erg jammer want dat gezellige drankje willen we wél drinken.
Plan dus gewoon in! Dat gaat zeer eenvoudig via de KNLTB ClubApp. Hoe je dat doet lees je hier: https://www.otcdewarande.nl/bardienst/.

Veel succes allemaal!

, , , , , , ,
Vorig bericht
Gouden Eikel Competitie; alleen voor mannen
Volgend bericht
Voor de startende tennis- en padelspeler: tossen op dinsdagavond!

Gerelateerde berichten