KNLTB Tennis- en Padel Najaarscompetitie competitie 2023

Wil je ook in het najaar tennis- of padelcompetitie spelen? Meld je dan snel aan!

Tennis
Inschrijven voor de najaarscompetitie tennis kan tot 12 juni 2023.
In tegenstelling tot het  voorjaar 2023 wordt op vrijdag NIET om de week gespeeld en de competitie duurt vijf  in plaats van 7 weken.
Klik op het (oranje) linkje voor de speeldata voor tennis.

  • Klik hier voor het Aanbod Najaarscompetitie 2023 – Senioren Landelijk 
  • Klik hier voor het Aanbod Najaarscompetitie 2023 – Senioren Regionaal 

Je kan  HIER inschrijven voor de najaarscompetitie tennis.

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je deze bevestiging NIET ontvangt (ook niet in je spam), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en dien je de inschrijving nogmaals te verzenden.

Bij GMail-adressen komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

Padel
Inschrijven voor de najaarscompetitie padel kan tot 25 juni 2023.

De (senioren)padelcompetitie staat open vanaf 15+. De speeldata voor Padelcompetitie in het najaar van 2023 vind je HIER. Je kan spelen op vrijdagavond, zaterdag en zondag én in 5 klassen. Alle competities worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers die 4 dubbelpartijen spelen.

Sinds 2022 wordt in alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Zo ontstaat een piramidale opbouw van klassen en wordt uiteindelijk het niveauverschil in de klassen kleiner en gelijkwaardig. Teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2023.

Op de vrijdagavond is ruimte voor maximaal 8 padelteams. Op zaterdag én zondag is ruimte voor maximaal 16 teams. In de afgelopen jaren is gebleken dat op vrijdag meer inschrijvingen zijn, dan dat er ruimte is. De lotingsprocedure voor de najaarscompetitie wordt binnenkort tegen het licht gehouden en besproken binnen het bestuur en kan eventueel worden veranderd. Wanneer deze lotingsprocedure bekend is, wordt ze gepubliceerd.

Stuur een mail als je mee wilt doen. Als je als team opgeeft, vermeld dan de spelers van het team, de bondsnummers en de speelsterkte (Enkel en Dubbel)  van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen.

, , , , ,
Vorig bericht
Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie Jeugd 2023
Volgend bericht
Inschrijving gesloten voor het Joosten Kunststoffen Warande Open 25+/45+ Tennistoernooi 2023!

Gerelateerde berichten