KNLTB Tennis- en Padel Najaarscompetitie competitie 2024

Wil je ook in het najaar 2024 tennis- of padelcompetitie spelen? Meld je dan snel aan!

 HIER vind je de lotingsprocedure voor tennis en padel.

Tennis
Inschrijven voor de najaarscompetitie tennis kan tot 10 juni 2024.
In tegenstelling tot het  voorjaar 2024 wordt op vrijdag NIET om de week gespeeld en de competitie duurt vijf  in plaats van 7 weken.
Klik op het (oranje) linkje voor de speeldata voor tennis.

  • Klik hier voor het Aanbod Najaarscompetitie 2024 – Senioren Landelijk 
  • Klik hier voor het Aanbod Najaarscompetitie 2024 – Senioren Regionaal 

Je kan  HIER inschrijven voor de najaarscompetitie tennis.

Als de inschrijving succesvol is, ontvang je AUTOMATISCH een ontvangstmelding van het systeem. Als je deze bevestiging NIET ontvangt (ook niet in je spam), dan is de inschrijving niet succesvol geweest en dien je de inschrijving nogmaals te verzenden.

Bij GMail-adressen komt de bevestiging vaak in spam terecht, bij Hotmail wordt de bevestigingsmail vaak geheel geweigerd.

Padel
Inschrijven voor de najaarscompetitie padel kan tot 1 juli 2024.

De (senioren)padelcompetitie staat open vanaf 15+.

De speeldata voor Padelcompetitie in het najaar van 2024 vind je HIER. Je kan spelen op vrijdagavond, zaterdag en zondag én in 5 klassen. Alle competities worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers die 4 dubbelpartijen spelen.

Sinds 2022 wordt in alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Zo ontstaat een piramidale opbouw van klassen en wordt uiteindelijk het niveauverschil in de klassen kleiner en gelijkwaardig. Teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2023 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2024.

Op de vrijdagavond is ruimte voor maximaal 16 padelteams. Op zaterdag én zondag is ruimte voor maximaal 32 teams. In de afgelopen jaren is gebleken dat op vrijdag meer inschrijvingen zijn, dan dat er ruimte is.  HIER vind je de lotingsprocedure voor tennis en padel.

Stuur een mail naar competitie@otcdewarande.nl om je aan te melden voor de padelcompetitie in het najaar 2024.

Belangrijk te vermelden in je mail bij je aanmelding:
1. Of je gepromoveerd bent (kampioen najaarscompetitie 2023) of dat je een hogere klasse wilt spelen;
2. En als je op zaterdag of zondag competitie gaat spelen geef dan door of je bij voorkeur ‘s morgen of ‘s middags de competitiedag wilt starten;
3. Als je jouw team opgeeft, vermeldt dan de spelers van het team, de bondsnummers en de speelsterkte (Dubbelspeelsterkte)  van de spelers;
4. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen.

Je kan meedoen met de damescompetitie of de gemengde competitie (voor herenteams, gemengde teams en damesteams die liever geen damescompetitie willen spelen).

Competitie, Nieuwe leden, Recreatief, Senioren, SeniorPlus, Vereniging
Vorig bericht
Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie Jeugd 2024
Volgend bericht
Kampioensteam uitgelicht!

Gerelateerde berichten