Nieuwe baanreserveringsregels per 15 november 2021

Padel is een populaire sport, ook bij OTC De Warande. Dit heeft onder andere geleid tot het verwelkomen van veel nieuwe leden! Dat is geweldig, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Zoals de leden die graag padellen wel gemerkt hebben zijn de padelbanen door de week op ‘prime time’ (18:00 – 22:00 uur) vaak bezet. Dit is heel goed nieuws, maar er zijn ook leden die op prime time niet kunnen padelspelen. Tijdens de daluren (door de week overdag) en in het weekend in de middag en avonduren afhankelijk van activiteiten zoals competitie, is meer ruimte om een padelbaan te reserveren.

We hopen in 2022 het aantal padelbanen uit te breiden naar vier banen. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Op de Algemene Ledenvergadering die in januari 2022 gaat plaatsvinden zal dit onderwerp op de agenda staan, je bent al van harte uitgenodigd. Tot die tijd passen we met ingang van maandag 15 november 2021 de baanreserveringsregels aan om de beschikbare padelcapaciteit eerlijker te verdelen. We hopen dat jullie sportief met de nieuwe reserveringsregels om willen gaan en dat deze tot meer speelplezier voor alle leden zullen zorgen.

Dit zijn de nieuwe reserveringsregels:

  • Je kan maximaal één keer op een dag op prime time een padelbaan reserveren.
  • Je kan in totaal maximaal twee actieve reserveringen open hebben staan.
  • Je kan een nieuwe reservering doen als je gespeeld hebt. Zodra deze reservering uit de KNLTB Club App verdwijnt kan je opnieuw een baan reserveren.
  • Je kan tot 3 dagen van tevoren jouw baan reserveren. Elke dag op een vast tijdstip (08:00) wordt een volgende dag vrijgegeven voor reserveren.

Het blijft voor iedereen mogelijk meerdere keren per week vrij te spelen op de padelbanen. Op de tennisbanen kan je in de praktijk twee keer per dag reserveren. Let op: Als je een tennisbaan hebt gereserveerd en daarna op prime time een padelbaan wilt reserveren, gaat dit helaas niet, dit ligt aan de beperkingen van de instellingen van het baanreserveringssysteem in de KNLTB Club App.
We gaan ervan uit dat met deze nieuwe reserveringsregels meer mensen in de gelegenheid zijn om te padellen. Uiteraard monitoren we de regels en zullen we als het nodig is nieuwe aanpassingen doorvoeren.

, , ,
Vorig bericht
Voor de startende tennis- en padelspeler: tossen op dinsdagavond!
Volgend bericht
Soton BV

Gerelateerde berichten