Nieuwe clubsponsor voor OTC De Warande.

OTC De Warande heeft er een nieuwe clubsponsor bij en daar zijn we enorm trots op! We hebben een sponsorovereenkomst getekend met Joosten Kunststoffen & Joosten Concepts.

Daarnaast is Joosten Kunststoffen ook nog eens voor de komende 3 jaar Hoofdsponsor geworden van het ‘Open Warande 35+/50+Toernooi’.

We danken directeur Raymond Brouwer in het bijzonder voor het vertrouwen in onze mooie tennisvereniging!

**************************

Joosten Kunststoffen is toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid. Zij bieden innovatieve en duurzame kunststof totaaloplossingen voor uitdagingen op het gebied van Infratechniek, Watermanagement en Groenconcepten.

Joosten Concepts is de partner die al in het voortraject met de aannemer in gesprek gaat en samen met de aannemer het D&C bestek, UAV-GC werk of andere besteksvorm analyseert.

Joosten Concepts is een samenwerkingsverband tussen Joosten Kunststoffen en verschillende producenten, ingenieurs en aannemers. Geologics of Kwast Consult is verantwoordelijk voor het ontwerp. Joosten Kunststoffen levert alle materialen voor het project, met producenten TenCate Geosynthetics en Tensar als belangrijkste partners voor gewapende grondconstructies. Molhoek-CCT, Schanskorven Montage en Van Etten brengen de constructies aan. Vrijenban produceert de elementen voor de betonnen facings. Gebroeders Jansen is gespecialiseerd in het aanbrengen van asfaltwapening. Hiermee is voor elke bouwmethode en projectfase de benodigde expertise in huis.

Sponsoring
Vorig bericht
Jeugd Club Kampioenschappen 2020
Volgend bericht
Inzameling flesjes en blik levert geld op voor de jeugd!

Gerelateerde berichten