Nieuwe Sportsponsor voor OTC De Warande

brejaart-logo

BrejaartVerkoper

Sinds 1 juli jl. heeft onze vereniging officieel een nieuwe sportsponsor.

Brejaart Puur Sport aan de Veemarktstraat 12 in Breda heeft een meer jaren overeenkomst afgesloten met OTC De Warande.

Inmiddels is dit al zichtbaar op het park d.m.v. de nieuwe winddoeken op baan 5 en 6. Ook de overige winddoeken zullen in de komende periode worden aangepast

Het “Open Toernooi” wordt nu ook gesponsord door Brejaart Sport en heet nu officieel “Brejaart Sport Warande Open Toernooi”.

Voor onze leden betekent deze overeenkomst dat u, op vertoon van uw leden pas, een korting ontvangt van 10% op het gehele winkelassortiment met uitzondering van de reeds afgeprijsde artikelen.

Op teamkleding voor competitieteams wordt 20% korting gegeven. Brejaart Sport organiseert voor de leden 6 keer per jaar een speciale VIP verkoop avond, waarbij de leden 20% extra kassakorting krijgen op het gehele winkelassortiment. Deze avonden worden vooraf gecommuniceerd. Dit geldt op dat moment ook op de reeds afgeprijsde artikelen. Cadeaubonnen van de toernooien zijn vrij inwisselbaar en ook geldig op aanbiedingen.

Brejaart Sport zal zich o.a. presenteren tijdens onze toernooien waarbij u kennis kunt maken met onze contactpersonen bij Brejaart, Henri de Weijer en of Frank Brejaart.

Wij kijken uit naar de samenwerking,

De Sponsorcommissie

brejaart-logo

Jeugd, Park, Senioren, Sponsoring
Vorig bericht
Open Jeugd toernooi bij Markant
Volgend bericht
Summer sale!

Gerelateerde berichten